iPhone 12 sorunlu mu?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 12, pil sağlığı %97 sıfır bir cihaz var elimde. Alalı daha 1 senesini doldurmadı. Bu cihaz normalde gayet güzel çalışırken son 2 hafta boyunca nedense indirme hızı o kadar yavaşladı ki artık sinirlenmemek için zor tutuyorum kendimi. Clash Royale indirmek istedim, mobil veri ile 10-15 dakika yazarken Wi-Fi'ya bağlanınca 4-5 saatten aşağıya yazmıyor. Önce 30 dk ile açılıyor ihale, sonra 4 saate kadar fırlayabiliyor. İnternet hızımda hiçbir sorun yok arkadaşlar. Telefonumu aç kapa yapıp üstüne 2 kere ağ ayarlarını da sıfırladım. Sizce sorun nedir? Servise göndermekte fayda var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 12, pil sağlığı %97 sıfır bir cihaz var elimde. Alalı daha 1 senesini doldurmadı. Bu cihaz normalde gayet güzel çalışırken son 2 hafta boyunca nedense indirme hızı o kadar yavaşladı ki artık sinirlenmemek için zor tutuyorum kendimi. Clash Royale indirmek istedim, mobil veri ile 10-15 dakika yazarken Wi-Fi'ya bağlanınca 4-5 saatten aşağıya yazmıyor. Önce 30 dk ile açılıyor ihale, sonra 4 saate kadar fırlayabiliyor. İnternet hızımda hiçbir sorun yok arkadaşlar. Telefonumu aç kapa yapıp üstüne 2 kere ağ ayarlarını da sıfırladım. Sizce sorun nedir? Servise göndermekte fayda var mı?

İPhone 12 sıkıntılı cihaz zaten hocam en iysi elden cikarmaya bakın çevremdeki çoğu kişi memnun değil.

Telefonu sıfırlayıncada düzelmiyorsa sorun bağlantı noktasındadır. Sonuçta cihaz mobil veride sorun çıkartmıyor, kendi ağ çekiminde sorun yok gibi. Yinede içiniz rahat edecekse bir servisede gösterin. Bu olayı tetiklediğini düşündüğünüz cihazın düşmesi falan oldu mu? Belki içi zarar görmüş olabilir.

Telefonu sıfırlayıncada düzelmiyorsa sorun bağlantı noktasındadır. Sonuçta cihaz mobil veride sorun çıkartmıyor, kendi ağ çekiminde sorun yok gibi. Yinede içiniz rahat edecekse bir servisede gösterin. Bu olayı tetiklediğini düşündüğünüz cihazın düşmesi falan oldu mu? Belki içi zarar görmüş olabilir.
Yaani, düşündümde 1 veya 2 kere düşürmüşümdür onda da kılıf korynmuştur. Sorun bağlantı noktasında dediğiniz bizim wifi ile alakalı mı? Yoksa çok servise götürmeye sıcak bakmıyorum.

Yaani, düşündümde 1 veya 2 kere düşürmüşümdür onda da kılıf korynmuştur. Sorun bağlantı noktasında dediğiniz bizim Wi-Fi ile alakalı mı? Yoksa çok servise götürmeye sıcak bakmıyorum.

Eğer mobil veride indirmesi normalse ve bu durum Wi-Fi'ya geçince yaşanıyorsa ben telefonda pek sorun göremedim. Telefonu imkanınız varsa sıfırlayın ve tekrar deneyin. Ama bu sefer yanına başka bir cihaz koyup aynı şartlarda indirme başlatın. Eğer o süre sadece iPhone 12 için gözüküyorsa ve sıfırlamanıza rağmen düzelmediyse o zaman servise gidin.

Telefonu düşürdüğünde zarar görmüş olma olasılığı var. İyi bir tamirciye gösterebilirsin.
Onlara hiç güvenim yok. Yaşadığım şehirde adam gibi tamir/servis yapan maalesef birileri yok.

Eğer mobil veride indirmesi normalse ve bu durum Wi-Fi'ya geçince yaşanıyorsa ben telefonda pek sorun göremedim. Telefonu imkanınız varsa sıfırlayın ve tekrar deneyin. Ama bu sefer yanına başka bir cihaz koyup aynı şartlarda indirme başlatın. Eğer o süre sadece iPhone 12 için gözüküyorsa ve sıfırlamanıza rağmen düzelmediyse o zaman servise gidin.
Farklı bir cihaz ile imkanım maalesef şuanda yok. Evde başka apple cihaz kullanan biri olmadığı için. Ayrıca telefonumu sıfırlamadan bu işi halledemez miyiz? İçindeki bilgiler benim için önemli.

3 yıldır iPhone 12 kullanıyorum cihazın pil sağlığı %84 ama bahsettiğiniz sorunların hiçbirisini yaşamadım. Belki diğer arkadaşların da dediği gibi sorun internette olabilir, eğer farklı bir cihaz hızlı indiriyorsa servise gitmenizde fayda var.

Farklı bir cihaz ile imkanım maalesef şu anda yok. Evde başka Apple cihaz kullanan biri olmadığı için.

Android'de olur diye düşünüyorum.

Ayrıca telefonumu sıfırlamadan bu işi halledemez miyiz? İçindeki bilgiler benim için önemli.

Yani pek bilgim yok o konuda en temizi sıfırlayıp her şeyin en baştan başladığına emin olmak diye sıfırlayın dedim. Sıfırlamadan önce Android'de olur herhangi bir cihazla farkı test etme şansınız yok mu?
Birde durum sadece app storeden indirirken mi yaşanıyor? Speedtest by Ookla ile Wi-Fi hızınızı testleyip atar mısınız buraya.

Android'de olur diye düşünüyorum.

Yani pek bilgim yok o konuda en temizi sıfırlayıp her şeyin en baştan başladığına emin olmak diye sıfırlayın dedim. Sıfırlamadan önce Android'de olur herhangi bir cihazla farkı test etme şansınız yok mu?
Birde durum sadece app storeden indirirken mi yaşanıyor? Speedtest by Ookla ile Wi-Fi hızınızı testleyip atar mısınız buraya.
Androidde normal hızda indiriyor. Benim telefonda 2 saat yazıyor.

Şuanda exxen indirmeyi deniyorum. Ona bile 5 dakika diyor. Pes yani, normalde 20 saniye bile sürmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı