iPhone 12 vs 13 vs 14

372121

Kilopat
iPhone 12 vs 13 aralarında cok fark var mi?
iPhone 13 vs 14 de çok fark var mı?
Not 14 daha çıkmadı kahin olmadığınızı ben de biliyorum sızan bilgiler doğrultusunda soruyorum.

Sızan bilgiler doğrultusunda 13'le 14 arasında fark olacak. Ekran 120 Hz olabilir, çentik küçülebilir deniyor. İşlemci ve kamera geliştirmeleri zaten beklenen bir şey. Yeni bir bluetooth standardı gelecek deniyor, bu son yazdığım AirPods Pro 2 alacaksanız önemli, yoksa pek bir anlamı yok.

Her seride daha iyi bir işlemci, daha iyi kamera sensörleri, daha uzun güncelleştirme desteği, daha iyi tasarımsal değişiklikler ile liste uzuyor. Tamamen bütçe ile alakalı.

Tasarım olarak 13-14 arasında çok fark olacağını sanmıyorum. Çapraz kameralı 14 bekliyorum. Çentik değişebilir. Ekran konusunda yine tam emin değilim düz 14 60 Hz olabilir. İşlemci değişir.
A16 bionic çip olabilir. Kameranın 12 MP'dan daha yüksek olma durumu olabilir. Bir ihtimal parmak izi eklenebilir. (Kamerada 11 ile 12 arasındaki kadar fark yaratacak iyileştirme beklemiyorum. Günlük kullanımlarda 13 ile 14 arasında çok fark olmayacaktır. Çünkü 13 kamerası şuan çoğu profesyonel kameralara kafa tutar.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı