Merhaba, elimde 26.000 TL var. iPhone 12 almayı planlıyorum ama aklımda PC almakta var. Sizce hangisini almalıyım. Genel olarak PC kullanıyorum ama telefona da ihtiyacım var. Aslında PC'ye de ihtiyacım var o yüzden kafam karışıyor.
Merhaba, elimde 26.000 TL var. iPhone 12 almayı planlıyorum ama aklımda PC almakta var. Sizce hangisini almalıyım. Genel olarak PC kullanıyorum ama telefona da ihtiyacım var. Aslında PC'ye de ihtiyacım var o yüzden kafam karışıyor.
Durmadan fotoğraf çekeyim 1080 60FPS video çekeyim ortamda havam olsun diyorsan iPhone12 al. Sadece WhatsApp'a girerim Instagram'da dolanırım bir de gelen aramaya alo derim diyorsan bilgisayar al bu kadar basit.
Baktığımız zaman telefon ön planda olmalı. Sonuç olarak her yere telefon götürüyorsunuz. Gezmeye giderken dolaşırken vs. laptop sadece işiniz olduğu zamanlar yanınıza alıyorsunuz. O sebeble elbette telefon daha mantıklı. Ancak şimdiki kullandığınız telefone ve kullanım amaçlarına göre şekil alabilir.
26.000TL'yi bence çok güzel bir şekilde 2'ye bölerek hem PC hem telefon alabilirsin. Tabii burada hangisine daha fazla para vereceğin elindeki telefon ve PC'ye de bağlı.