iPhone 12 vs bilgisayar

Merhaba, elimde 26.000 TL var. iPhone 12 almayı planlıyorum ama aklımda PC almakta var. Sizce hangisini almalıyım. Genel olarak PC kullanıyorum ama telefona da ihtiyacım var. Aslında PC'ye de ihtiyacım var o yüzden kafam karışıyor.

İkisi çok farklı amaçla kullanılan şeyler ve 26bine iPhone 13 bulunabiliyor.

Merhaba, elimde 26.000 TL var. iPhone 12 almayı planlıyorum ama aklımda PC almakta var. Sizce hangisini almalıyım. Genel olarak PC kullanıyorum ama telefona da ihtiyacım var. Aslında PC'ye de ihtiyacım var o yüzden kafam karışıyor.
Bende öyleydim ortalama bir android alıp geri kalanla güzel bi bilgisayar dizmiştim süper olmuştu, ilerleyen zamanlarda androide çok alıştım.

20.000 civarına bir bilgisayar al, geri kalan parayada ikinci el güzel bir telefon alırsın.

Merhabalar,

Bilgisayar ve telefon ciddi anlamda bir birinden farklı amaçlarda kullanılacak araçlar. İhtiyaç analizi doğrultusunda karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır. Marka sevginiz yoksa aynı fiyata orta halli iş, eğitim, ofis tarzı bilgisayar ve oyun oynayabilecek android telefonda tercih edebilirsiniz. şahsen ben olsam 15.000 TL civarında bir pc ve kalan kısmıyla telefon incelemesi yapardım.
Şu vergisiz telefon fiyatı olayından faydalanabiliyorsanız biraz daha esneme payı olur sanki. Yarı yarıya fark ediyor bazı modellerde:
Aynı olay bilgisayar içinde olacakmış 2 sinden aynı anda yararlanabiliyor musunuz bilmiyorum ama orada da kurtarır sizi. Eğer yararlanamazsanız ikinci el laptoplara bakabilirsiniz. Güvenilir ve yıllardır bu işleri yapan ikinci el satan dükkanlar önerimdir tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı