iPhone 12 vs iPhone 13

claudienn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta internet üzerinden 22.500₺'ye iPhone 12 satın aldım. Alırken de düşüncelerim vardı fakat halen var, şu an en ucuz 26.950₺ dolaylarında iPhone 13 var Amazon üzerinde. Telefonun kutusunu halen açmadım bakışıyoruz ve karar veremiyorum. Aradaki 4, 500₺ farka değer mi sizin görüşlerinizi almak istedim.(aldığım model 64 GB ama iCloud ile durumu kotarırım diye düşünüyorum eğer kararım 12-64 olarak kalırsa)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera konusu pek ilgimi çekmese de, pil performansı - parlaklık ve depolama olarak farklarına odaklanıyorum daha çok.Bir de iphone 12 nin siyah rengi tam siyahken 13 de o siyah tam olarak beklediğim gibi değil.Ama yine de sanırım 13 daha mantıklı gibi duruyor.

Kamera konusu pek ilgimi çekmese de, pil performansı - parlaklık ve depolama olarak farklarına odaklanıyorum daha çok.Bir de iphone 12 nin siyah rengi tam siyahken 13 de o siyah tam olarak beklediğim gibi değil.Ama yine de sanırım 13 daha mantıklı gibi duruyor.
Pasaport çıkartma, ülkeden çıkış yapıp tekrardan girme imkanın var ise yurt dışı bir üründe tercih edebilirsin, fiyat konusunda zorluk yaşıyorsan ama işte bunların hepsini ocak ayından önce yapman gerekiyor, kayıt fiyatları yükseleceği için.

Şu an öyle bir imkanım yok maalesef, fiyat konusunda da sıkıntı yaşamıyorum fakat aradaki farka değer mi diye sormak istedim.Her sene telefon güncelleyen birisi değilim, şu an X kullanıyorum ve aileden birinin telefonu bozulmasa bi 2-3 sene daha giderdim bu telefonla açıkçası.Bir kez alınca en az 4 sene giderim diye düşünüyorum aynı şekilde yenisinde de.

Şu an öyle bir imkanım yok maalesef, fiyat konusunda da sıkıntı yaşamıyorum fakat aradaki farka değer mi diye sormak istedim.Her sene telefon güncelleyen birisi değilim, şu an X kullanıyorum ve aileden birinin telefonu bozulmasa bi 2-3 sene daha giderdim bu telefonla açıkçası.Bir kez alınca en az 4 sene giderim diye düşünüyorum aynı şekilde yenisinde de.
O zaman 13 alabilirsiniz, fiyat farkına değiyor, kullanım sürenizi karşılayabilecek bir telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı