iPhone 12 vs iPhone 13

sachiwa

Decapat
Daha fazla  
Şu an aktif olarak Xiaomi Redmi Note 13 kullanıyorum. Yeni bir iPhone almayı düşünüyorum, seçeneklerim arasında 11 12 ve 13 var. Özellikle 12 ve 13 arasında kaldım. Aralarındaki farklar neler? Hangisi daha fiyat performans? Hangisini almam daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an aktif olarak Xiaomi Redmi Note 13 kullanıyorum. Yeni bir iPhone almayı düşünüyorum, seçeneklerim arasında 11 12 ve 13 var. Özellikle 12 ve 13 arasında kaldım. Aralarındaki farklar neler? Hangisi daha fiyat performans? Hangisini almam daha iyi olur?

13 aşağısı bence alınmaz.

Hocam 12'yi seçmek için hiçbir sebep yok. Her türlü 13.

Geçen sene 12 aldım ama şu an alınmaz bana göre hatta 14'ten aşağı alınmaz bence.

O zaman ya fosil cihaz alacak ya da kaliteli bir Android'e gececek. Bu cihazlara zorlamanin manasi yok.

Hocam arkadaş iOS telefon istiyor forumu 2 iOS telefon üzerine açmış. Siz bildiğin emir veriyorsunuz adama. Konu sahibide farkındadır o fiyata daha mantıklı Android'ler olduğunu. Demek ki iPhone telefon istiyor çok da zorlamanın manası yok. iPhone 12 evet eski kötü bir cihaz ama 13'e fosil demek abartı olur gayet yeterli bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı