iPhone 12 vs iPhone SE (2022)

Yahova1

Hectopat
Daha fazla  
Android'den çok sıkıldım ve ucuz yollu iPhone almak istiyorum, yenilenmiş alacağım.
Paramı iPhone 13, 14, 15 gibi çok yüksek fiyatlı telefonlara harcamak istemiyorum. Güncelleme muhabbetleri de benim için sıkıntı değil, altı üstü bir telefon. İletişime geçmek, sosyal medyayı ve kamerasını kullanmak dışında etkileşime geçtiğim bir eşya değildir.
Ben küçük ekranlı telefonlar seviyorum ve bu yüzden iPhone 11-11Pro, iPhone SE 2-3, iPhone 12-12 mini gibi bütçemin yettiği telefonlara baktım.
Bunların arasında işlemci olarak güçlü olan ve aralarında en yeni olan iPhone SE 3 ile Tasarımının çok hoşuma gittiği iPhone 12 arasında kaldım.
Sizce hangisini almalıyım? 64 ve 128 GB modellerine bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.el 13 mini veya 12 arasından seçim yapın derim. SE3, bugüne kadar çıkan en fiyasko telefon. Parasını hak eden cihaz değil. Yenilenmiş telefon alınmaz, parçalar yan sanayi ile değişiyor o yüzden anlamı yok. 2.el temiz alın derim sıfır 12'ye bütçe yetmese bile. 13 mini en başta önerimdir.

2.el 13 mini veya 12 arasından seçim yapın derim. SE3, bugüne kadar çıkan en fiyasko telefon. Parasını hak eden cihaz değil. Yenilenmiş telefon alınmaz, parçalar yan sanayi ile değişiyor o yüzden anlamı yok. 2.el temiz alın derim sıfır 12'ye bütçe yetmese bile. 13 mini en başta önerimdir.
Evet o ihtimalı düşündüm ve mağaza garantili 2. el almaya karar verdim.

12 miniye de bakabilirsiniz.
Küçük olduğu için hoşuma gitti ama uzun vadede şarj sıkıntıları yaratıyor diye 12 almaya karar verdim.

iPhone 12 alman daha mantıklı olacaktır.

12 kullanıyorum, memnunum.

Cevaplar için sağ olun. Bu ay iPhone 12 almayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı