yucekrallucifer
Centipat
S21 FE. Oyun odaklanacaksa S20 FE. Yalnız S21 FE ön kamerası sulu boya gibi.
S20 FE'nin de pek farkı yok.
Sıfır S21FE mi yoksa.
2.el 25k bandında 128 GB iPhone 12 mi?
Şimdiden teşekkürler.
Sıfır S21 FE daha iyi olur.
S21 FE. Oyun odaklanacaksa S20 FE. Yalnız S21 FE ön kamerası sulu boya gibi.
Sıfır S21FE mi yoksa.
Şimdiden teşekkürler.
Snapdragon S20 FE.S20 FE'nin de pek farkı yok.
Sıfır S21 FE daha iyi olur.
Saçmalık. S21FE varken S20FE önermek saçmalık. S21FE kat kat daha iyi performans veriyor S20FE'e göre.S21 FE. Oyun odaklanacaksa S20 FE. Yalnız S21 FE ön kamerası sulu boya gibi.
Değil. Test etmeden telefon yargılamak etik değil. İkisinide gözlemledim ve oyun konusunda SD S20 FE'nin daha iyi olduğuna kanaat getirdim.Saçmalık. S21FE varken S20FE önermek saçmalık. S21FE kat kat daha iyi performans veriyor S20FE'e göre.
Sizin test etmenize gerek yok. Exynos 2100'ün oyun performansı, 865'in en verimsiz kasası bile olsa SD 865'ten kötü.Değil. Test etmeden telefon yargılamak etik değil. İkisinide gözlemledim ve oyun konusunda SD S20 FE'nin daha iyi olduğuna kanaat getirdim.
Test etmeden miDeğil. Test etmeden telefon yargılamak etik değil. İkisinide gözlemledim ve oyun konusunda SD S20 FE'nin daha iyi olduğuna kanaat getirdim.
S9'Mu? İphone 4 kullanıyorum. Yanında A80 nereden çıkardın? Sündürük Exynos ile tabi dalgalanır o oyun.Test etmeden miBizzat arkadaşımla karşılaştırdım. S21FE PUBGm performansı olarak S20FE'yi tokatladı. S20FE takılıyor. S21 ise sabit FPS ile çalıştırdı oyunu. S20FE ise dalgalı değerlerle oyunu çalıştırdı. Ayrıca S20FE'nin ömrü doldu daha güncelleme almayacak. Git S9 kullan sen bu kafayla.
Sıfır S21FE mi yoksa.
Şimdiden teşekkürler.
Okuduğunu anlama kabiliyetin gelişmemiş sanırım. Üzüldüm senin adına.S9'Mu? İphone 4 kullanıyorum. Yanında A80 nereden çıkardın? Sündürük Exynos ile tabi dalgalanır o oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.