Aslında S24+ varken S24 almak mantıksız. Ben olsam yine S24 alırım plus yerine küçük telefon seviyorum. Ekranı bana göre büyük. Abartı değil alışılabilir ama büyük sonuçta. Siz bence S24+ alın. Mağazada denemeniz de daha iyi olur ama bana kalırsa S24+ daha mantıklı.
Evet hocam bencede öyle, bende çok büyük ekranlı telefon sevmiyorum hemen hemen A24 boyutunda 0.2 inch daha büyük. Ama her eyiyle tam tıkır bir telefon olmuş

Aynen hocam, çok daha yeni bir cihaz ve tasarımını çok sevdim açıkçası.

Samsung'da karar kılacağm muhtemelen hocam çok teşekkürler yorumlarınız için

Hocam bir şey sorabilir miyim, S24 ve S24+ arasında çok büyük bir fark yok fiyat olarak, S24+ ın ekranı çok mu büyük acaba ne dersiniz?

Bence 6,7 inch çok büyük değil sadece klasik bir amiral gemisi boyutu. Kesinlikle daha iyi batarya, 12 GB RAM, daha iyi ekran, daha hızlı şarj, daha az ısınan bir cihaz olan S24+ alınmalı. Sonuçta fiyat farkına her şekil değer. Tabii küçük elran seviyorsan ayrı.

Bence 6,7 inch çok büyük değil sadece klasik bir amiral gemisi boyutu. Kesinlikle daha iyi batarya, 12 GB RAM, daha iyi ekran, daha hızlı şarj, daha az ısınan bir cihaz olan S24+ alınmalı. Sonuçta fiyat farkına her şekil değer. Tabii küçük elran seviyorsan ayrı.
Evet hocam biraz sosyalde gezinirken, S25 konuşmalarını duydum düz S25'in tahmini fiyatı ne olur acaba ? Çok soru soruyormuş gibi hissettim ama kusura bakma😄 Yani S24+ ın fiyatından daha fazla çıkamayacağım için S25'i mi beklesem yoksa S24+ ı alıp geçsem mi

Evet hocam biraz sosyalde gezinirken, S25 konuşmalarını duydum düz S25'in tahmini fiyatı ne olur acaba ? Çok soru soruyormuş gibi hissettim ama kusura bakma😄 Yani S24+ ın fiyatından daha fazla çıkamayacağım için S25'i mi beklesem yoksa S24+ ı alıp geçsem mi
S25'in işlemcisi çok güçlü, 45-50.000 diye tahmin ediyorum.

Evet hocam biraz sosyalde gezinirken, S25 konuşmalarını duydum düz S25'in tahmini fiyatı ne olur acaba? Çok soru soruyormuş gibi hissettim ama kusura bakma😄 Yani S24+ ın fiyatından daha fazla çıkamayacağım için S25'i mi beklesem yoksa S24+ ı alıp geçsem mi?

Ne kusuru.
S25'in kullanacağı işlemciden dolayı S24 Plus'tan daha pahalı olacağını düşünüyorum Hatta ilk çıkış fiyatı resmi sitede, mevcut tedarikçi S24 Ultra piyasası kadar bile olabilir.

Bana kalırsa 50000 civarında çıkar sonra düşer. 8 Elite ile gelirse ki muhtemelen öyle olacak pek de ucuz olmaz. Snapdragon işlemciler pahalı.

Ne kusuru.
S25'in kullanacağı işlemciden dolayı S24 Plus'tan daha pahalı olacağını düşünüyorum Hatta ilk çıkış fiyatı resmi sitede, mevcut tedarikçi S24 Ultra piyasası kadar bile olabilir.
Hadi ya bana link atabilirmisiniz hocam çok merak ettim

Bana kalırsa 50000 civarında çıkar sonra düşer. 8 Elite ile gelirse ki muhtemelen öyle olacak pek de ucuz olmaz. Snapdragon işlemciler pahalı.
Off korktuğumda buydu hayatta alamam o fiyata 😂ama artık beklemek istemiyorum, çıktıktan kim bilir kaç ay sonra düşecek fiyatları Allah bilir

S25 FE'yi beklemek de bir seçenek ama telefon çıktıktan yaklaşık 6-7 ay sonra çıkıyor piyasaya.
Evet onun için 1 yıl daha beklemek lazım tam, ama elimdeki telefon çok eski J4'ü geçici kullanıyorum işimi görmüyor hiçbir şekilde ve kasım indirimi olduğu için alacağım sanırım bu daha mantıklı olacak gibi çünkü S25'e o kadar fiyatı veremeyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı