iPhone 12 vs S23

MacBook kullanıcısıyım. Bugün daha iyi olduğunu düşünerek S23 sipariş ettim. Ama aklıma takılan şeyler oldu. Satış sonrası destek ya da uzun ömürlülük bakımından Samsung beni yarı yolda bırakır mı? Ya da iPhone 12 daha iyi bir telefon mu?

MacBook kullanıcısıyım. Bugün daha iyi olduğunu düşünerek S23 sipariş ettim. Ama aklıma takılan şeyler oldu. Satış sonrası destek ya da uzun ömürlülük bakımından Samsung beni yarı yolda bırakır mı? Ya da iPhone 12 daha iyi bir telefon mu?
S23, 12'yi tokatlar. Doğru olanı yapmışsınız. Bazı kapitalizm kölesi insanlar Apple önerir şimdi.

Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın, ben alacak olsam IP12 alırdım kağıt üzerinde S23 daha güçlü olabilir ama her şey kağıt üzerinde olduğu gibi kalmıyor destek bir süre yavaşlama gibi etkenleri göz önüne almak lazım bence ama S23 kötü değil diye biliyorum yine de tercihimi IP12'den kullanırdım.

Yazılım desteği değil de, teknik servis olarak beni çok korkutuyor. MacBook'tan da çok memnunum ilk Apple cihazım oldu ve teknik servisi de ömür olarak da güven veriyor ona takıldım.

Eğer Apple Watch ve AirPods da kullanıyorsanız ben olsam ekosistemden çıkmazdım ama S23 daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı