iPhone 12'nin kamerası S23'ten daha iyi. S23 pastel boya.
iPhone 12 'nin hoparlör kalitesi S23'ten daha iyi.
Bir yanda Apple premium'u, bir tarafta dışardan herhangi bir android telefon ile ayırt edilemeyecek olan S23.
E o zaman biz neyi tartışıyoruz?
iPhone 12.
Zamanında bütçeyi artırma şansım olmasa bataryadan feragat edip S22 alacaktım. S22 ile S23 ün hem malzeme kalitesi hem de tasarım olarak bir farkı yok denecek kadar az zaten. İnsanlar hâlâ iPhone 11 in LCD ekranı ve hayvan gibi kalın çerçevelerini övüyor ya ona yanıyorum.
iPhone 12'nin kamerası S23'ten daha iyi. S23 pastel boya.
iPhone 12'nin hoparlör kalitesi S23'ten daha iyi.
Bir yanda Apple Premium'u, bir tarafta dışarıdan herhangi bir Android telefon ile ayırt edilemeyecek olan s23.
E o zaman biz neyi tartışıyoruz?
iPhone 12.
Zamanında bütçeyi artırma şansım olmasa bataryadan feragat edip S22 alacaktım. S22 ile S23'ün hem malzeme kalitesi hem de tasarım olarak bir farkı yok denecek kadar az zaten. İnsanlar hâlâ iPhone 11'in LCD ekranı ve hayvan gibi kalın çerçevelerini övüyor ya ona yanıyorum.
Ben sosyal hayatta da iş hayatında da ister istemez iPhone kullanan insana daha çok saygı duymuşumdur, bana daha önemli şahsiyetler gibi gelmişlerdir. Dediğim gibi bu bir içgüdü, isteyerek yaptığım veya doğru bulduğum bir şey değil. Bir iPhone her zaman iPhone'dur, android'se her zaman android'dir. Kabul edelim.
Ben sosyal hayatta da iş hayatında da ister istemez iPhone kullanan insana daha çok saygı duymuşumdur, bana daha önemli şahsiyetler gibi gelmişlerdir. Dediğim gibi bu bir içgüdü, isteyerek yaptığım veya doğru bulduğum bir şey değil. Bir iPhone her zaman iPhone'dur, android'se her zaman android'dir. Kabul edelim.