iPhone 12 vs S23

Bütçe
28000
iPhone 12'nin kamerası S23'ten daha iyi. S23 pastel boya.
iPhone 12 'nin hoparlör kalitesi S23'ten daha iyi.
Bir yanda Apple premium'u, bir tarafta dışardan herhangi bir android telefon ile ayırt edilemeyecek olan S23.
E o zaman biz neyi tartışıyoruz?
iPhone 12.

İphone 14'ten daha iyi olan bir telefonu çöp 12'den iyi yaptın ya, Allah'ta seni güldürsün kardeşim.

S23'ü falan bırakın hocam, minik fanlarin ezdiği S22 de oldukça zarif ve premium bir telefon. S21 de aynı şekilde.
Zamanında bütçeyi artırma şansım olmasa bataryadan feragat edip S22 alacaktım. S22 ile S23 ün hem malzeme kalitesi hem de tasarım olarak bir farkı yok denecek kadar az zaten. İnsanlar hâlâ iPhone 11 in LCD ekranı ve hayvan gibi kalın çerçevelerini övüyor ya ona yanıyorum.

iPhone 12'nin kamerası S23'ten daha iyi. S23 pastel boya.
iPhone 12'nin hoparlör kalitesi S23'ten daha iyi.
Bir yanda Apple Premium'u, bir tarafta dışarıdan herhangi bir Android telefon ile ayırt edilemeyecek olan s23.
E o zaman biz neyi tartışıyoruz?
iPhone 12.

Hocam bence siz yorum yapmasanız daha iyi :D pastel kelimesinden sonrasını okumadım.

Zamanında bütçeyi artırma şansım olmasa bataryadan feragat edip S22 alacaktım. S22 ile S23'ün hem malzeme kalitesi hem de tasarım olarak bir farkı yok denecek kadar az zaten. İnsanlar hâlâ iPhone 11'in LCD ekranı ve hayvan gibi kalın çerçevelerini övüyor ya ona yanıyorum.

Maalesef hocam. İnsanların popüler kültür köleliği ve materyalist davranışları bitmediği sürece bu tip durumlar hep görülecek.
Örnek:

Eki Görüntüle 2109104

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240203_123435_Instagram.jpg
    Screenshot_20240203_123435_Instagram.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 90
Ben sosyal hayatta da iş hayatında da ister istemez iPhone kullanan insana daha çok saygı duymuşumdur, bana daha önemli şahsiyetler gibi gelmişlerdir. Dediğim gibi bu bir içgüdü, isteyerek yaptığım veya doğru bulduğum bir şey değil. Bir iPhone her zaman iPhone'dur, android'se her zaman android'dir. Kabul edelim.

Ben sosyal hayatta da iş hayatında da ister istemez iPhone kullanan insana daha çok saygı duymuşumdur, bana daha önemli şahsiyetler gibi gelmişlerdir. Dediğim gibi bu bir içgüdü, isteyerek yaptığım veya doğru bulduğum bir şey değil. Bir iPhone her zaman iPhone'dur, android'se her zaman android'dir. Kabul edelim.

Gizlilik, stabilizasyon için iPhone, bilgisayar işleri, çeşitli cihazlarla senkronizasyon, işlevsellik ve güç için Android.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı