iPhone 12'den S10+ a geçilir mi?

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
iPhone 12 kullanıyorum. Özelliklerini iPhone ekosistemini çok seviyorum fakat iPhone 12 biraz eskidi ve kasmalar donmalarla çok karşılaşıyorum iOS 18 güncellemesinden sonra. Sizce S10+ a geçmeli miyim ya da başka ne modele geçebilirim? Boyutun hemen hemen iPhone 12 ile aynı olmasını ve markasının Samsung olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 12 kullanıyorum. Özelliklerini iPhone ekosistemini çok seviyorum fakat iPhone 12 biraz eskidi ve kasmalar donmalarla çok karşılaşıyorum iOS 18 güncellemesinden sonra. Sizce S10+ a geçmeli miyim ya da başka ne modele geçebilirim? Boyutun hemen hemen iPhone 12 ile aynı olmasını ve markasının Samsung olmasını istiyorum.

S23 var hocam.

İki ay once İphone 12 den S10E modeline gectim. İphone 12 den cok daha seri bir cihaz. İphone 12 ye gore tek begenmedigim yonu hoparlor ses kalitesi oldu. Stereo ama iphone hoparlor daha guclu ses veriyordu.

İki ay once iPhone 12'den S10e modeline gectim. iPhone 12'den cok daha seri bir cihaz. iPhone 12'ye gore tek begenmedigim yonu hoparlör ses kalitesi oldu. Stereo ama iPhone hoparlör daha guclu ses veriyordu.

Genelde vaktimi PC'de geçiririm video cart curt şarkı acacagım zamanda telefona kulaklık takarım hoparlör cok dert değil o yüzden fakat tek korkum kamera. Arkadaş cevrem geniş cok fotograf cekinirim her şey anı olsun isterim yıllarca Android'de ağladım kamera kötü diye IPhone'da kameradan memnunum ama harici özellikleri berbat geliyor anlatabilmişimdir umarım. Sence kamera olarak beni tatmin eder mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı