iPhone 12'den S23 FE'ye geçilir mi?

LigH

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce sıfır iPhone 12 aldım ve satarsam 23 24 civarı satıp S23 FE almayı düşünüyorum. 12'nin kamerası tatmin edici lakin bataryası ve ısınma performansı çok kötü. Fazla oyun oynamıyorum lakin Instagram falan kullanıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Samsung ya da IPhone'den başka marka düşünmüyorum.

Keşke almadan önce iPhone kullanıcılarına ya da o modeli kullananlar sorup alsaydınız. iPhone 12, iPhone 11 dahil olmak üzere diğer modellerin altında kalıyor. Kendi fikrim eğer peşin aldıysanız üstüne biraz daha koyup iPhone 14 seviyelerine çıkarsanız daha memnun kalırsınız.

Keşke almadan önce iPhone kullanıcılarına ya da o modeli kullananlar sorup alsaydınız. iPhone 12, iPhone 11 dahil olmak üzere diğer modellerin altında kalıyor. Kendi fikrim eğer peşin aldıysanız üstüne biraz daha koyup iPhone 14 seviyelerine çıkarsanız daha memnun kalırsınız.

Maalesef model arttırma şansım yok sormuştum herkes S23 FE diyordu ama benim aptallığım.

S23 FE almayı düşünüyorum. 12'nin kamerası tatmin edici lakin bataryası ve ısınma performansı çok kötü
Hocam S23 FE nin hem bataryası hem de kamerası sizi tatmin etmeyecektir. S23 ten daha zayıf bir batarya performansına sahip. Tavsiyem, 2. El S24 vb. bir telefon almanız yönünde, S24 alırsanız ne mutlu size.

Hocam S23 FEnin hem bataryası hem de kamerası sizi tatmin etmeyecektir. S23'ten daha zayıf bir batarya performansına sahip. Tavsiyem, 2. el S24 vb. bir telefon almanız yönünde, S24 alırsanız ne mutlu size.

İkinci el ailem sebebiyle olası görmüyorum. Peki S22 nasıl olur bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı