iPhone 12'nin kasanın değiştiği nasıl anlaşılır?

mustafayldz07

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba 12 Pro kullanıcısıyım. Yakın zamanda ikinci el olarak aldım. Kasanın değişip değişmediği kafama takıldı ve bu konularda takıntılıyım. Velhasıl kelam, ışık açıp logoya baktığımda logo sticker gibi duruyor. Aynı cihazı kullanmış olanlar ya da kullananlar yorum yapabilirse sevinirim. Dediğim gibi takıntılıyım moralim bozuluyor. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba 12 Pro kullanıcısıyım. Yakın zamanda ikinci el olarak aldım. Kasanın değişip değişmediği kafama takıldı ve bu konularda takıntılıyım. Velhasıl kelam, ışık açıp logoya baktığımda logo sticker gibi duruyor. Aynı cihazı kullanmış olanlar ya da kullananlar yorum yapabilirse sevinirim. Dediğim gibi takıntılıyım moralim bozuluyor. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarınız varsa 3U Tools veya benzeri program ile cihazın rengine bakabilirsiniz aynı ise en azından biraz daha rahatlatır. Fakat değiştiklerinde orijinal rengi ile değişmiş olabilirler en iyisi orijinal bir cihazla karşılaştırmak.

Bilgisayarınız varsa 3U Tools veya benzeri program ile cihazın rengine bakabilirsiniz aynı ise en azından biraz daha rahatlatır. Fakat değiştiklerinde orijinal rengi ile değişmiş olabilirler en iyisi orijinal bir cihazla karşılaştırmak.
3uToolstan bakmıştım ancak anormal bir durum gözükmüyor hocam, dediğiniz gibi.

Kasa üzerindeki seri no ile cihaz seri no parti no model no kıyaslanabilir.

Bunlar genelde sabit no basılıp yollanıyor. Özel olanları da olabiliyor tabii.

Kalite ve hissiyat ile kontrol edebilirsin. Orjinal olduğuna emin olduğun bir cihaz ile kıyaslayabilirsin.

Kasa üzerindeki seri no ile cihaz seri no parti no model no kıyaslanabilir.

Bunlar genelde sabit no basılıp yollanıyor. Özel olanları da olabiliyor tabii.

Kalite ve hissiyat ile kontrol edebilirsin. Orjinal olduğuna emin olduğun bir cihaz ile kıyaslayabilirsin.
Kalitede bir sıkıntı yok gibi hocam ancak logoya dokunduğumda hissedebiliyorum. iPhone 13 ile kıyasladım onun logosu hissedilmiyor, tabii 12 Pronun kasa mat olduğu için doğru bir kıyaslama olduğunu düşünmüyorum.

Dostum bazen çakma kasalarda — hatta çoğu zaman — renk tonlarını tam tutturamıyorlar, buna dikkat edebilirsin.
Ayrıca arka cam değişimi yapılınca, cam ile çerçeve birleşimi bazen hafif yukarıda kalabiliyor.
Bu tür detaylara da bakmanı öneririm.
(Kesin konuşamıyorum ama bunlar yaşanabiliyor.)

Dostum bazen çakma kasalarda — hatta çoğu zaman — renk tonlarını tam tutturamıyorlar, buna dikkat edebilirsin.
Ayrıca arka cam değişimi yapılınca, cam ile çerçeve birleşimi bazen hafif yukarıda kalabiliyor.
Bu tür detaylara da bakmanı öneririm.
(Kesin konuşamıyorum ama bunlar yaşanabiliyor.)
İnceledim hocam ama net konuşamıyorum köşelerde çok ufak çıkıntı var gibi de yok gibi de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı