iPhone 13 128 GB alınır mı?

iPhone 13 kullandım 6 ay boyunca ve aşırı ısınması, yavas şarj, 60 Hz olusu pıl kapasıtesının yetmemesı, kronık olarak kasa da boya dokulmesı ve ahıze sorunu gıbı birçok dezavantaj varken iPhone almam kı zaten satıp Android gectım. IPhone'da duz model hiçbir zaman alınmaz Pro'ya da Pro Max altına almayacaksınız.

Bende 'kardesım gecme gerek yok' dıyerekten yorumumu yapıyorum ve deneyımımı aktarıyorum. Senı nıye bu kadar gerdıkı? Konu sahıbının agzı yok mu? La havle ya sabır.

1. Siz sorun yaşadınız diye Apple çok kötü bir marka olmuyor ki etrafımda çok fazla iPhone 13 kullanan insan var, kaldı ki ben de kullandım. Bu sorunları ilk defa sizden duydum.
2. Konu sahibi zaten söylemiş iOS istiyorum diye. Tekrar ediyorum anlamıyorsunuz diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
@berkerew sizin cihaz sorunluydu muhtemelen. iPhone 13'te bu sorunlar bulunmuyor. Hatta ilk defa sizden duydum. Saydiklarinizda 60 hz olması dışında normal bir durum yok.

1. Siz sorun yaşadınız diye Apple çok kötü bir marka olmuyor ki etrafımda çok fazla iPhone 13 kullanan insan var, kaldı ki ben de kullandım. Bu sorunları ilk defa sizden duydum.
2. Konu sahibi zaten söylemiş iOS istiyorum diye. Tekrar ediyorum anlamıyorsunuz diye.

@berkerew sizin cihaz sorunluydu muhtemelen iPhone 13'te bu sorunlar bulunmuyor. Hatta ilk defa sizden duydum. Saydiklarinizda 60 Hz olması dışında normal bir durum yok.

Ben sorun yasadım degıl, Reddit'te bakarsanız birçok ınsan bu sorunları yasıyor. Isınma, aşırı pıl tuketımı gıbı sorunları ele alıyor. Ek olarak 13 serısın de lens flare kronık bır sorun. 40K'ya 60 Hz ısınan ve pılı su gıbı gıden bır cıhaza para vermek onun bılecegı ıs ben ıse 13 alınmaz dıyorum. Onun yerıne 13 Pro bakabılır 2. el ya da 14 Pro bakabılır butcesı bunlardan hangısıne yetıyorsa. Cunku IPhone'da hiçbir zaman duz model keyıf vermez.

@berkerew sizin cihaz sorunluydu muhtemelen. iPhone 13'te bu sorunlar bulunmuyor. Hatta ilk defa sizden duydum. Saydiklarinizda 60 Hz olması dışında normal bir durum yok.

Apple teknık servıste calısan arkadasım var ona baktırdım ve bir sorun olmadıgını tamamen yazılım kaynaklı oldugunu eskıtme polıtakası uygulandıgı ıcın eskı modellere performans ıyılestırmesı yapılmadıgı ıcın bu tarz sorunların oldugunu belırttı. 13 eskı bır model tabı kı degıl ama sonucta 2 nesıl eskı de kaldı. Insanları artık yenı cıhazlara aldırmak ıcın tabıkı de bu polıtıkayı ızlıcekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı