iPhone 13 128 GB kaç sene götürür?

767

Femtopat
Oppo kullanıyorum. Kasma sıkıntılarından dolayı iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum. 14 ile aralarında fiyat farkı var oyun oynamıyorum detaylı fotoğraflar da çekmiyorum. Beni 6 yıl civarı götürür mü sizce? Yoksa 256 GB daha mı mantıklı? Aradaki fiyat farkını bilmiyorum.

Sıfır mı alacaksınız? Sıfır olarak ben mantıklı bulmuyorum. 2 nesil az güncelleme alacak. Eğer IOS'a geçmek için özel bir sebebiniz yoksa Samsung'un s Ultra serisi modellerine göz atın derim.

0 düşünüyordum ben. Önceki tüm telefonlarım iPhone olduğu için ona daha çok alıştım, gene devam etsem mi diye düşünmüştüm. Dediğiniz seriyi de inceleyeceğim.

Samsung'a yönelmeyi düşünür müsünüz? Düşünmezsenizde bence 256 GB'a gerek yok çok fazla fotoğraf çekmiyor ve oyun oynamıyorsanız.

Eğer 45.000 TL'yi aşmayacak cihazlar önerebilirseniz hepsini değerlendirebilirim.

0 düşünüyordum ben. Önceki tüm telefonlarım iPhone olduğu için ona daha çok alıştım, gene devam etsem mi diye düşünmüştüm. Dediğiniz seriyi de inceleyeceğim.

Eğer 45.000 TL'yi aşmayacak cihazlar önerebilirseniz hepsini değerlendirebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı