iPhone 13, 13 Pro vs 13 Pro Max

Ne alayım hocam peki taksitle alabilirim şu an nakitim bakımından müsait değilim ödemelerim var çünkü bunu taksitle ödersem sorun yasamam o kdr.
Hocam illa sıfır alacak ve bu kadar bütçe varsa 16 Pro alın aynı para. Taksit de uyar bankadan kredi alarak.

Açıkçası çağ dışı dediğiniz telefonlar güzel bir hızda kullanılmaya devam ediliyor. İPhone 13 için özellikle söylüyorum, çağ dışı demeniz biraz abartı.
60 hz cihazin hala satilmasi ve o parada olmasi sahsi fikrim olarak cok mantiksiz, gunumuzde 60 hz cihazlar bildiginiz kasiyor hissi veriyor.

Ne alayım hocam peki taksitle alabilirim şu an nakitim bakımından müsait değilim ödemelerim var çünkü bunu taksitle ödersem sorun yasamam o kdr.
Hocam sifir almak istiyorsaniz eski serilerin pro serileri bulunsa bile fiyatlari ciddi yuksek, 16 pro icin butceniz var ise 16 pro oneririm. Duz model iPhone onermem, insanlar boyle diyince cihazi kotuledigimi dusunuyor ama 60-70k verilen cihazlarin 60 hz olmasi kadar komik bir durum yok. Bizzat kendim de iPhone cihaz kullaniyorum ama ovulecek yani var ovulmeyecek yani var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı