EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 iPhone 13 128 GB kullanıyorum. Sürüm güncellemesine 16.1.2 uzun süredir kasma ve donma sıkıntısı yaşama korkusuyla güncellemiyordum. Sizce 17.5.1e güncellemeli miyim?
iPhone 13 128 GB kullanıyorum. Sürüm güncellemesine 16.1.2 uzun süredir kasma ve donma sıkıntısı yaşama korkusuyla güncellemiyordum. Sizce 17.5.1e güncellemeli miyim?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.804 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #11 nwc00 dedi: Eninde sonunda mecbur birakiyorlar hocam, ya saat uyari veriyor ya kulaklık falan. Genişletmek için tıkla... Kulaklık uyarı vermiyor hocam. 1 senedir iOS 16.5'teyim AirPods 2. nesil ile gayet sorunsuz çalışıyor. Saate bir şey diyemiyorum. Artı 0 Eksi
nwc00 dedi: Eninde sonunda mecbur birakiyorlar hocam, ya saat uyari veriyor ya kulaklık falan. Genişletmek için tıkla... Kulaklık uyarı vermiyor hocam. 1 senedir iOS 16.5'teyim AirPods 2. nesil ile gayet sorunsuz çalışıyor. Saate bir şey diyemiyorum.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #12 KİNGSEMİH dedi: Kulaklık uyarı vermiyor hocam. 1 senedir iOS 16.5'teyim AirPods 2. nesil ile gayet sorunsuz çalışıyor. Saate bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de pro iki aldım kulaklık bul kısmında çıkmıyor onunla alakalı olabilir mi? Artı 0 Eksi
KİNGSEMİH dedi: Kulaklık uyarı vermiyor hocam. 1 senedir iOS 16.5'teyim AirPods 2. nesil ile gayet sorunsuz çalışıyor. Saate bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de pro iki aldım kulaklık bul kısmında çıkmıyor onunla alakalı olabilir mi?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.804 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #13 EVOPRTION dedi: Ben de Pro iki aldım kulaklık bul kısmında çıkmıyor onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çıkması lazım hocam. Yazılımdan bağımsız Apple desteğe sorun bunu. Benim AirPods'lar çıkıyor bul uygulamasında. Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Ben de Pro iki aldım kulaklık bul kısmında çıkmıyor onunla alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çıkması lazım hocam. Yazılımdan bağımsız Apple desteğe sorun bunu. Benim AirPods'lar çıkıyor bul uygulamasında.
KS KS EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #14 KİNGSEMİH dedi: Çıkması lazım hocam. Yazılımdan bağımsız Apple desteğe sorun bunu. Benim AirPods'lar çıkıyor bul uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Nesne ekle dedikten sonra sadece arkadaki tuşa basmamız gerekiyor değil mi? Ve AirPods’u bağlamaya çalışırken popup ekranı gelmiyor. Son düzenleme: 5 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
KİNGSEMİH dedi: Çıkması lazım hocam. Yazılımdan bağımsız Apple desteğe sorun bunu. Benim AirPods'lar çıkıyor bul uygulamasında. Genişletmek için tıkla... Nesne ekle dedikten sonra sadece arkadaki tuşa basmamız gerekiyor değil mi? Ve AirPods’u bağlamaya çalışırken popup ekranı gelmiyor.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.259 Çözümler 6 5 Temmuz 2024 #15 KİNGSEMİH dedi: Kulaklık uyarı vermiyor hocam. 1 senedir iOS 16.5'teyim AirPods 2. nesil ile gayet sorunsuz çalışıyor. Saate bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim saat vermisti en ufak geciktirdim diye. Artı 0 Eksi
KİNGSEMİH dedi: Kulaklık uyarı vermiyor hocam. 1 senedir iOS 16.5'teyim AirPods 2. nesil ile gayet sorunsuz çalışıyor. Saate bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim saat vermisti en ufak geciktirdim diye.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.804 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #16 EVOPRTION dedi: Nesne ekle dedikten sonra sadece arkadaki tuşa basmamız gerekiyor değil mi? Ve AirPods’u bağlamaya çalışırken popup ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal hata hocam bende geliyor. Nesne ekle dedikten sonra evet gerekebilir. Artı 0 Eksi
EVOPRTION dedi: Nesne ekle dedikten sonra sadece arkadaki tuşa basmamız gerekiyor değil mi? Ve AirPods’u bağlamaya çalışırken popup ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal hata hocam bende geliyor. Nesne ekle dedikten sonra evet gerekebilir.