iPhone 13'ü 3uTools ile iOS 17.5.1 sürümüne düşürme

Daha fazla  
iPhone 13'te iOS 18 beta sürümüne geçtikten sonra sürümde çok fazla hata olduğu için iOS 17.5.1 sürümüne geri dönmek istedim. 3uTools kullanarak 17.5.1 sürümünü bilgisayara indirdikten sonra flash işlemini başlattım. Fakat bu sırada kabloyu çıkarmamama rağmen 3UTools'da failed diye bir ekran karşıma çıktı. Telefonda şu an Apple logosu ve altında ilerleme barı var fakat bar 20 dakikadır yarıda kaldı ve ilerlemiyor. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
iTunes ile bir taktik vardı, işe yarıyor mu emin değilim ama DFU mode alabilirsen Shift tuşuna basılı tutup dosya seçtirip kurabiliyordun. Tam aklımda değil ama illaki detaylı anlatımı internette vardır.

Bu arada bende de 13 var ve iOS 18 kurdum ve memnunum da, şarjım daha uzun gitmeye başladı sanki ya da ben öyle hissediyorum.

iPhone 13'te iOS 18 beta sürümüne geçtikten sonra sürümde çok fazla hata olduğu için iOS 17.5.1 sürümüne geri dönmek istedim. 3uTools kullanarak 17.5.1 sürümünü bilgisayara indirdikten sonra flash işlemini başlattım. Fakat bu sırada kabloyu çıkarmamama rağmen 3UTools'da failed diye bir ekran karşıma çıktı. Telefonda şu an Apple logosu ve altında ilerleme barı var fakat bar 20 dakikadır yarıda kaldı ve ilerlemiyor. Ne yapmam gerek?

Eğer yükleme sırasında kabloyu çıkardıysanız tebrikler artık format atman gereken bir telefonun var yani kısaca böyle bir şey olduysa tek çözüm format.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı