iPhone 13 3.5 ayda pil sağlığı %99 oldu

symadogan

Picopat
Daha fazla  
Dün akşam bir uygulama yükledim. Fotoğraf ve videolarımı Samsung tabletime aktarmak için bu işlemi yapmadan önce pil sağlığım yüzde 100'dü. Bu işlem yaklaşık 30 dakika sonra bitti ve pil sağlığına baktığımda %99 olmustu. Acaba yüklediğim uygulama yüzünden mi böyle oldu_

Dün akşam bir uygulama yükledim. Fotoğraf ve videolarımı Samsung tabletime aktarmak için bu işlemi yapmadan önce pil sağlığım yüzde 100'dü. Bu işlem yaklaşık 30 dakika sonra bitti ve pil sağlığına baktığımda %99 olmustu. Acaba yüklediğim uygulama yüzünden mi böyle oldu_
Alakası yok normal durum.

Hocam takıntı olmuş anlaşılan. Zamanla alışırsınız benim bir haftada %3 azaldı bazılarının bir yılda %100 kalıyor şans işi biraz.

Hocam takıntı olmuş anlaşılan. Zamanla alışırsınız benim bir haftada %3 azaldı bazılarının bir yılda %100 kalıyor şans işi biraz.
Çok sinir bozucu bir durum ya 😅

Her yarım saatte bir pil sağlığını kontrol etmek ciddi travmalara yol açar.
Haklısınız ben yükledigim uygulamadan şüphelendim telefon bazı uyarılar verdi ve find my devre dışı bırakıldı tarzı mailler geldi ondan korktum biraz

Son düzenleme:
Alakası yok. Pil sağlığı sayacı ara ara kontrole gider. Telefonunu kullanmasaydın da düşecekti yani. 3, 5 ayda 99 değere düşmesi de oldukça kötü bir değer, bunun için korkabilirsin. Her gelen güncellemeyi yaptıysan normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı