iPhone 13 pil sağlığı 9 ayda %94 oldu

MrDucky

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz
8GB RAM
60Hz
Sorunsuz kullanıyorum onda problem yok ama pil sağlığı aşırı hızlı düşmeye başladı. 2024 Temmuz'da aldım. 2024 sonuna kadar %100'dü. Ama bir düşmeye başladığında neredeyse her hafta %1 düşüp duruyor. Bu normal mi? Napmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
%20'nin altına düşürmeden devam et şarjda kullanma. %80 masalına da kafanı çok takma kullanmak için para veriyorsun. Bu konular niye açılır anlamam kredi çekip mi alıyorsunuz?

%20'nin altına düşürmeden devam et şarjda kullanma. %80 masalına da kafanı çok takma kullanmak için para veriyorsun. Bu konular niye açılır anlamam kredi çekip mi alıyorsunuz?

Ondan değil sadece telefonun sağlığının hızlı bitmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz kullanıyorum onda problem yok ama pil sağlığı aşırı hızlı düşmeye başladı. 2024 Temmuz'da aldım. 2024 sonuna kadar %100'dü. Ama bir düşmeye başladığında neredeyse her hafta %1 düşüp duruyor. Bu normal mi? Napmam gerek?
Takma kafana ilk başta bitmez iphone 6-7 ay sonra bitişi hızlanır ama bi seviyeden sonra o kadar cok hızlı düşmez %88 seviyelerine gelince %80 e düsmesi baya zaman alır zaten o zamana kadar da pil değişirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı