Etluseem
Hectopat
Amazon Prime day indirimlerinde 256 GB iPhone 13 37.999 TL'ye düşmüş sizce almak mantıklı mı risk taşıyor mu? Ona göre Vatan Bilgisayar'a gidip 128 GB alacağım.
Hocam iPhone şart değil ise S24 alınabilir https://www.hepsiburada.com/samsung...i-p-HBCV00005MLKWK?url_src=and-product-detail
Satıcı Apple Store bir sorun olacağını sanmıyorum.Amazon Prime day indirimlerinde 256 GB iPhone 13 37.999 TL'ye düşmüş sizce almak mantıklı mı risk taşıyor mu? Ona göre Vatan Bilgisayar'a gidip 128 GB alacağım.
Satıcı Apple Store bir sorun olacağını sanmıyorum.
Fiyatı uygun 256 gb olarak alınabilir.Konudan bağımsız bir şey daha sormak istiyorum. Prime üyesi olup İstanbul'da ikamet eden üyelere ertesi gün teslimat yapılması gerekmiyor mu? Üyeliğime giriş yapmadığım zaman Prime ile teslimat 18 Temmuz perşembe gösteriyor fakat hesabıma girdiğimde bu süre 23 Temmuz salı oluyor.
Adresinizde bir yanlışlık olabilir mi? Çok bilgim yok bu konu hakkında.Konudan bağımsız bir şey daha sormak istiyorum. Prime üyesi olup İstanbul'da ikamet eden üyelere ertesi gün teslimat yapılması gerekmiyor mu? Üyeliğime giriş yapmadığım zaman Prime ile teslimat 18 Temmuz perşembe gösteriyor fakat hesabıma girdiğimde bu süre 23 Temmuz salı oluyor.
Adresinizde bir yanlışlık olabilir mi? Çok bilgim yok bu konu hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.