iPhone 13 açık ekran süresi iyi mi?

öyle biri istei

Femtopat
Daha fazla  
Ben 1 hafta olalı iPhone 13 aldım ve evden çıkamadığım için günlük çok aktif kullanıyorum ama %20-%80 arası kullanıyorum pili. Benim açık ekran sürem günlük resimdeki gibi öyle 9-10-11 saat hep ve çok aktifim yani hiç anlamıyorum da tavsiyeniz var mı ve sorun sıkıntı çıkarır mı? Teli zorlamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_0066.png
    IMG_0066.png
    113 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 hafta olalı iPhone 13 aldım ve evden çıkamadığım için günlük çok aktif kullanıyorum ama %20-%80 arası kullanıyorum pili. Benim açık ekran sürem günlük resimdeki gibi öyle 9-10-11 saat hep ve çok aktifim yani hiç anlamıyorum da tavsiyeniz var mı ve sorun sıkıntı çıkarır mı? Teli zorlamıyorum.

Telefonu fazla kullanmanız sorun olmaz telefon bu yüzden var zaten.

Çok takılmayın hocam her türlü o pil sağlığı düşecek siz yine tedbirli kullanın şarjda oynamak vs.

11 saat ekran suresi cok iyi, 80-20 arasında mı o kadar saat görũyorsun yoksa 11 saat bakıyorum anlamında diyorsan da bir şey olmaz.

Hocam şarjda oynamam da 11 gibi kalkarım akşam 12'ye kadar sadece şarja takınca oynamam şarjdan çıkarır bakmaya devam ederim YouTube falan Mobile Legends falan oynarım.
Bende de 15 var pil sağlığım %99 4 ay oldu. Oyun oynamam sosyal medya ve aramalar sabah 7:30 akşam 6 %100 şarj ediyorum eve geldiğimde 30'ları gördüğü oluyor güç tasarrufunda kullanıyorum. 11 Saat ekran süresi iyi bir değer anlayacağınız.

11 saat ekran suresi cok iyi, 80-20 arasında mı o kadar saat görũyorsun yoksa 11 saat bakıyorum anlamında diyorsan da bir şey olmaz.

Nasıl çok iyi hocam anlamadım şarjım hep %20-%80 arası kullanıyorum hep aktifim günlük 11-12 saat bakıyorum yani.

Bende de 15 var pil sağlığım %99 4 ay oldu. Oyun oynamam sosyal medya ve aramalar sabah 7:30 akşam 6 %100 şarj ediyorum eve geldiğimde 30'ları gördüğü oluyor güç tasarrufunda kullanıyorum. 11 saat ekran süresi iyi bir değer anlayacağınız.

Hocam yani ben günlük 12 saat telefona aktif şekilde sosyal medya da geziniyorum şarjda oynamam oyun olarak da Mobile Legends oynarım anlamadım tam.

Hocam yani ben günlük 12 saat telefona aktif şekilde sosyal medya da geziniyorum şarjda oynamam oyun olarak da Mobile Legends oynarım anlamadım tam.
Hocam diyorum ki sosyal medya ve aramalar telefonu çok yormamasına rağmen deli şarj yiyor Mobile Legends gibi telefonu ısındıran bir oyunda bile günde 11 Saat kullanmanız iyi bir değer ben oynasam 6 saat anca dayanır sanırım.

Hocam diyorum ki sosyal medya ve aramalar telefonu çok yormamasına rağmen deli şarj yiyor Mobile Legends gibi telefonu ısındıran bir oyunda bile günde 11 saat kullanmanız iyi bir değer ben oynasam 6 saat anca dayanır sanırım.

Hocam Mobile Legend ısındırmıyor teli basit oyun zaten ben günde 2-3 kere şarja takıyorum çünkü %20-%80 arası kullanıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı