iPhone 13 alınır mı?

Haklısınız ama bilmiyorum bir telefona da 28k vermek mantıklı gelmiyor.
Türkiye şartlarında bu paralar veriliyor maalesef yapacak bir şey yok. İkisinden birini alın karar sizin;

iPhone 13 kullanıcısıyım birkaç aydır. Harcadığım en iyi paralardan birisi. Şarjı uzun gidiyor kaliteli ama bütçeyi aşıyorsa başka modellere yönelmekte fayda var.

Türkiye şartlarında bu paralar veriliyor maalesef yapacak bir şey yok. İkisinden birini alın karar sizin;

Teşekkürler Hocam bütçede sıkıntı yok fakat yani yaşım biraz geç kalıyor (16)

13'e vereceğiniz para yerine 12 promax alabilirsiniz 20-27 bantları arasında. 12-13-14 promax kozmetiği vs. birebir aynıdır özellik olarakta hissedemeyeceğinz bir fark var. Kendim bizzat kullanıyorum 12 Promax sarj performans vs. çok yeterli 7/24 whatsapp, sahibinden ve kripto uygulamarını kullanmama rağmen. Hatta telefoncumla iyi gülmüştük 12-13-14 birebir aynı görüntü ne diye numarası farklı diye 30 bin fark vericem gibisinden :D

Şimdi ben iPhone 13 almayı düşünüyorum 1 2 ay sonra işimi görür mü oyun oynamıyorum. Bir setupum var. İnternet bankacılıgı ve ufak tefek programlar o parya başka bir şeye değerlendiemeli miyim?

Ne 1-2 ayı. 13 ömrü uzun bir cihaz. Bugün alırsan 7 yıl kafan rahat kullanırsın. 13 dışında S23 de alabilirsin. Android tarafında bu bütçede çok iyi kalite sunan bir cihaz.

13'e vereceğiniz para yerine 12 promax alabilirsiniz 20-27 bantları arasında. 12-13-14 promax kozmetiği vs. birebir aynıdır özellik olarakta hissedemeyeceğinz bir fark var. Kendim bizzat kullanıyorum 12 Promax sarj performans vs. çok yeterli 7/24 whatsapp, sahibinden ve kripto uygulamarını kullanmama rağmen. Hatta telefoncumla iyi gülmüştük 12-13-14 birebir aynı görüntü ne diye numarası farklı diye 30 bin fark vericem gibisinden :D
12 Pro ve Pro Max saçma sapan fiyatlara satılıyor, 13 Pro ile aynı fiyata koyanlar var asla verilmez o kadar.

S23 almanızı öneririm, seri olarak 14 ile denk ama 14 gibi önceki modelin işlemcisini ve kamerasını kullanmadığı için kesinlikle düz 14'ten daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı