iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
25bin

Lightningg7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
Selam arkadaşlar, babama telefon alacağız, kendisi Huawei kullanıyor ve memnun değil, depolama sıkıntısı çekiyor. Telefon da eskidi, telefonu kırmadan çizmeden kullanıyor. Bir de şirket için kullanacak çok fotoğraf video vs geliyor uygulama indirmesi gerekiyor, bu kapsamda iPhone 13 alayım dedi sizce alınır mı? Kamerası vs iyi sayılabilecek olsa yeter, ben de film çekiyorum ve normal kamera değil de telefon kamerası ile çekeyim diyorum, bu bağlamda kamera yeter mi? Bütçe 25 bin civarı ama iPhone alacak gibiyiz. Önerisi olan var mı başka telefonlara veya hangi iPhone modeli alınmalı? Şimdiden teşekkürler.

6 sene ?
3 seneden sonra yavaşlatırlar o telefonu, Samsung varken iPhone alınmaz.
S21 serisi, iPhone 14 serisine taş çıkartıyor diyen biriyle konuşmaya gerek yok bir de yavaşlatıyor falan diyor ne komiksiniz Android ile karıştırdın sanırım.

Selam arkadaşlar, babama telefon alacağız, kendisi Huawei kullanıyor ve memnun değil, depolama sıkıntısı çekiyor. Telefon da eskidi, telefonu kırmadan çizmeden kullanıyor. Bir de şirket için kullanacak çok fotoğraf video vs geliyor uygulama indirmesi gerekiyor, bu kapsamda iPhone 13 alayım dedi sizce alınır mı? Kamerası vs iyi sayılabilecek olsa yeter, ben de film çekiyorum ve normal kamera değil de telefon kamerası ile çekeyim diyorum, bu bağlamda kamera yeter mi? Bütçe 25 bin civarı ama iPhone alacak gibiyiz. Önerisi olan var mı başka telefonlara veya hangi iPhone modeli alınmalı? Şimdiden teşekkürler.
iPhone 13. Daha ucuz bir iPhone modeli istersen iPhone 12 mini.
iPhone harici olarak S23.

6 sene ?
3 seneden sonra yavaşlatırlar o telefonu, Samsung varken iPhone alınmaz.
Daha iPhone 8 serisinin 2-3 sene uygulama desteği varken mi? 😂

S21 serisini, iphone 14 serisine taş çıkartıyor diyen biriyle konuşmaya gerek yok bir de yavaşlatıyor falan diyor ne komiksiniz Android ile karıştırdın sanırım.
Samsung her türlü daha rahat bir telefon. Ben aşırı hava atarım param da var diyorsanız gidin alın, 10k'yı markaya verin. Tamam, iyi güzel telefon, ama o parayı hak etmiyor.

iPhone 13 ile çok yakından fotoğraf çekerken sorun yaşayabiliyorsunuz. Yurt dışından alabiliyorsanız Pro modellerine bakmanızı öneririm.

S21 serisi, iPhone 14 serisine taş çıkartıyor diyen biriyle konuşmaya gerek yok bir de yavaşlatıyor falan diyor ne komiksiniz Android ile karıştırdın sanırım.
Normal iPhone 14'ü görmediniz sanırım?

iPhone 13. Daha ucuz bir iPhone modeli istersen iPhone 12 mini.
iPhone harici olarak S23.

Daha iPhone 8 serisinin 2-3 sene uygulama desteği varken mi? 😂
2-3 :D

iPhone 13 ile çok yakından fotoğraf çekerken sorun yaşayabiliyorsunuz. Yurt dışından alabiliyorsanız Pro modellerine bakmanızı öneririm.
13 Pro ile 13 ile arasında 13000 TL var ve o bütçeye çıkılsa bile 13 Pro ile 14 Pro aynı fiyatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı