iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
25bin
iPhone 13 ile çok yakından fotoğraf çekerken sorun yaşayabiliyorsunuz. Yurt dışından alabiliyorsanız Pro modellerine bakmanızı öneririm.
Hocam, 13 Pro şu an asla alınmaz. Acayip saçma fiyatı var. 14 Pro ile aynı fiyata satıyorlar. 13 serisinden sonra ben de Pro modellerinin alınması taraftarıyım ama düz 13 ile arasında çok fiyat farkı var.

Arkadaşlar Apple alacağız ya 13 iyi midir uzun seneler götürür mü onu anlamak istiyorum 13 iyi midir 14 mü alınmalı 12 mi alayım Apple telefonlar için tavsiye alayım artık Samsung istemiyor babam Apple arayüz vs daha kolay geliyor ona iOS sistem bir de bu medimarkt da eskiyi getir yeniyi götür diye bir şey varmış o tam nedir acaba eğer oradan uygun fiyat çıkarsa 7Plus var bende onu verip iPhone 14 alabilirim cevaplar için teşekkürler

Arkadaşlar Apple alacağız ya 13 iyi midir uzun seneler götürür mü onu anlamak istiyorum 13 iyi midir 14 mü alınmalı 12 mi alayım Apple telefonlar için tavsiye alayım artık Samsung istemiyor babam Apple arayüz vs daha kolay geliyor ona iOS sistem bir de bu medimarkt da eskiyi getir yeniyi götür diye bir şey varmış o tam nedir acaba eğer oradan uygun fiyat çıkarsa 7Plus var bende onu verip iPhone 14 alabilirim cevaplar için teşekkürler
iPhone 14 alabilirsen, evet. Uzun yıllar götürür babanı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı