iPhone 13 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle Iphone'un düz modellerinde müşterileriyle dalga geçtiğimi ve önermediğimi söylesem de Apple'ın daha akıcı ve sorunsuz kullanım sunduğunu düşünüyorum. Sadece bunun üstüne yorumlar yapıyorum ve deneyimlerimi paylaşıyorum. 15 Pro aldım ve zamanında aldığım Iphone 11 kadar rahat edemedim nedense ruhsal olarak. Yoksa akıcılık, kamera, video kaydı vs herşeyiyle mükemmel cihaz. F/P tarafında Samsung alınması taraftarı ve Apple'ın müşterilerini aptal yerine koyar gibi düz modellerinde dalga geçmesine karşı olsam da Apple'ın her telefonunda sadece işletim sisteminden dolayı diğer özellikleri görmezden gelinebilecek kadar günlük hayatı kolaylaştırdığını da düşünerek, fikrimi belirtiyorum. Sizlere de bana da rabbim kolaylık versin.

Not : Konu sahibinin konusunu dağıttığım için özür dilerim. Bence Iphone 13 tercih edilebilecek, günlük kullanıcıyı uzun süre rahat ettirecek bir model. Ama diğer üyelerinde belirttiği şeyler sizin için çok önemliyse, S23 teknik özellik açısından hem 7-8 bin daha uygun hemde daha mantıklı. Ben sıradan kullanıcıyım ve 13 ile çekilen foto, video, uygulama performansı fazlasıyla yeterli ve aradaki fiyat farkına ben IOS stabilliği almayı tercih ederim.
 
Hem pek Çinli telefon tercih etmek istemiyorum hem de amaç oyun değil benim için. Onu yazmayı unutmuşum konuda kusura bakmayın. Daha çok fotoğraf, gündelik kullanımda akıcılık gibi şeyler arıyorum.

S23 daha iyi bir cihaz ve daha ucuz biliyorum ancak sürekli Android kullandığım için bu sefer Apple mı alsam diye düşünmüştüm. Elimde şu an Galaxy Buds 2 Pro var. Bu kulaklığı iPhone 13 ile sorunsuz kullanabilir miyim?

IPhone'dan bilgisayara dosya aktarımı yapılamıyor mu?

Kulaklık sorun olmaz kullanabilirsin, 2 sene sonra cihaz yükseltmek istediğinde yarı fiyatına alınsın istiyorsan al Samsung... Konuda Android'e iOS Launcher kur kullan falan yazmışlar şaka gibiler ya, dosya aktarım ise aşırı kullanışlı bilgisayarımda iCloud ile giriş yaptım (Windows kullanıyorum) zaten dosyalarımda iCloud diye bir klasör var ben telefonumdan fotoğraf çeker çekmez direkt oraya geliyor dosya atabiliyorum vs. yani aktarma işlemlerinde de sorun yok. Al iPhone geç ben aldım alana kadar bin tane kişiyi dinledim yok şu fiyata bu alınır F/P vs. dinlemediğime çok mutluyum.
 
Polemik yaratmamak adına adını etiketlemeyeceğim ama Samsung üzerinden reklam almış gibi fanboyluk yapan arkadaşın fikirlerine takılmayın. Samsung da Apple da ve diğer amiral gemisi cihaz seçenekleri sunan firmalar da dediğim gibi bariz kronik sorunlar ve kullanıma etki etmeyecek problemler içermediği sürece tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Paranız ve ihtiyaçlarınız hangisine yetecekse onu almanız daha önemli. Amiral gemisi sınıf cihazlar standart kullanıcıları üzmez. Burada bakacağınız farklar sürüm güncelleme desteği ve güvenlik desteğinin ne kadar süreceği olur. Burada da Samsung ve Apple başı çekiyor. İki firma da ortalama 4 sene sürüm güncelleme desteği ve 4 seneden fazla güvenlik desteği banko sunuyor.
Kesinlikle katılıyorum.
 
Hacı abi olayı o kadar maymun yerlere çektin ki, üslubum nerede bozuk, nerede Samsung fanboyluğu yaptım?
Apple iOS ikilisi nerede öne geçmiş? S8 attım, taş gibi çalışıyor cihaz, işlemcilerin eskiyen şeyler olduğunu mu düşünüyorsunuz? Uygulamalar ağırlaşıyor, yani cihaz akıcılığını koruyamıyor. Gücü yetersiz kalıyor, bunun olmaması için daha güçlü bir cihaz alınması gerek diyorum, yok abi. Ne oturup sağlıklı tartışılır sizinle, sabahtan beridir eşeğin gluteus maksi musuna soktunuz konuyu, ne tat bıraktınız ne keyif. Sentetik testler saçma diyen birisiyle tartışıp kendimi yormam asıl kabahat, donanîm bilgisi olmayan adamla niye tartışıyorsam. İyi sosyaller.

Bence de benim annemde J7 Prime 2 var kaç kere vurduk hala sapasağlam.
 
Ben olsam S23 veya S24 alırdım. iPhone 13'ten kamerası daha kötü bunu söyleyebilirim özellikle gece modunda batıyor fakat 13 de aşağı yukarı aynı. Onun dışında IPhone'un artısı olarak tek işletim sistemi var bence eksisi olarak 60Hz hala çok büyük bir sıkıntı ve IPhone'un 60Hz'i > Android'in 120Hz'i diye bir durum da yok şahsen söyleyeyim benim telefon 120Hz bazen güç tasarrufuna alıyorum 60Hz bildiğiniz 60Hz yani iPhone olması bir şey değiştirmiyor fakat True Tone güzel teknoloji tabii ki. Onun dışında evdeki bilgisayarın Windows ise ve diğer şeylerin de Apple dışı ise Samsung almanı tavsiye ederim veya bütçeyi artırıp IPhone'un Pro modelini almanı.
S23 ve S24 ün gece kamera performansı iPhone 13 ten kötü mü?
 
iOS artık eskisi gibi stabil değil papağan gibi aynı şeyleri söyleyip durmayın. iPhone 15'e kafa tutan telefonu 13 karşısında yıkmaya çalışarak çok büyük bilgisizlik yapıyor bazı arkadaşlar. 15 Pro Max, 2 tane 14 Pro Max, 14 Pro, 3 tane 13, 12, iki tane 11 olarak bu cihazların hepsi geniş ailemde var. S23 yanlarında şaka makinesi gibi kalıyor. Sadece 15 Pro Max'i geçemiyorum o kadar. Zaten panellerini Samsung üretiyor YouTube kalitesi bile aynı. Karanlık yerlerde 15 Pro Max daha stabil.

Şu iOS stabil diyen arkadaşlara Apple her çıkarttığı ana sürümde bozduğunu hatırlatıp, One UI 6.0 test etmesini öneriyorum. 2 Ekim tarihinden beri hiçbir sıkıntı görmediğim TCe-dCi motor gibi elektriği koklayarak çalışan sistem mi bozukmuş anlamadım? 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı