iPhone 13 alınır mı?

mami06.0

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 13 almayı düşünüyorum. 10 taksit yapan yerler neresi bilen var mı? Alacağım kronik sorun veya iyi mi bir sorun olur mu? Güncelleme alıyor değil mi ürün?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 almayı düşünüyorum. 10 taksit yapan yerler neresi bilen var mı? Alacağım kronik sorun veya iyi mi bir sorun olur mu? Güncelleme alıyor değil mi ürün?

Taksit köleliktir. Bana kalırsa bütçenizin yeteceği bir telefon almak en iyisidir (iş ve benzeri durumlar içinse farklı tabii).

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette güncelleme almaya devam ediyor. Mesela iPhone 11 IOS 18 güncellemesini alacak ve listenin sonlarında. Burdan yola çıkılırsa iPhone 13'ün IOS 19 ve IOS 20 güncellemelerini de alacağı fikri net bir şekilde oluşabilir. Yani 2-3 yıl rahatlıkla kullanılabilir.

Alınmaz bence. Sıfırı 35bin lira , Sıfır S24 , S23+ vs. almak varken üç yaşına basacak iPhone 13'ü almanın bence bir mantığı yok.

Alınır güncel modellerden bir tanesi ve halen de güncel 13 alacaktım 14 aldım ben de yakın zamanda resmi mağazalardan 10 taksit olarak satın alma şansınız yok alışveriş kredisi dedikleri bir uygulama var sanırım sadece media markt uyguluyor bir de ticari kredi kartınız varsa 5 taksit yapabiliyorlar sadece esnaflardan alabilirsiniz ama vadeli olarak misal 30'a alacaksınız totalde 40-45 civarında bir ödeme yapıyorsunuz

Alınmaz bence. Sıfırı 35bin lira , Sıfır S24 , S23+ vs. almak varken üç yaşına basacak iPhone 13'ü almanın bence bir mantığı yok.
İphone cihazların ömrü uzundur hocam halen şu an 6-6s-7 alınır mı diye soranlar ve kullananlar var android mantığında düşünmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Alınır güncel modellerden bir tanesi ve halen de güncel 13 alacaktım 14 aldım ben de yakın zamanda resmi mağazalardan 10 taksit olarak satın alma şansınız yok alışveriş kredisi dedikleri bir uygulama var sanırım sadece media markt uyguluyor bir de ticari kredi kartınız varsa 5 taksit yapabiliyorlar sadece esnaflardan alabilirsiniz ama vadeli olarak misal 30'a alacaksınız totalde 40-45 civarında bir ödeme yapıyorsunuz

İphone cihazların ömrü uzundur hocam halen şu an 6-6s-7 alınır mı ve kullananlar var android mantığında düşünmeyin lütfen.
Kesinlikle ömrü bizim cihazlardan uzundur ona bir lafım yok ama 60Hz ekranı , S23'ün yanında düşük kalan kamerası , işlemci olarak S24 'ün performanslı , S23+'ın çok daha sorunsuz olması beni Samsung tarafına itiyor. Tabi ki iPhone'un en iyi yanı da iOs kullanması.

Kesinlikle ömrü bizim cihazlardan uzundur ona bir lafım yok ama 60Hz ekranı , S23'ün yanında düşük kalan kamerası , işlemci olarak S24 'ün performanslı , S23+'ın çok daha sorunsuz olması beni Samsung tarafına itiyor. Tabi ki iPhone'un en iyi yanı da iOs kullanması.
orada da kişisel tercihler devreye giriyor. artıları elbette vardır direkt soru 13 alınır mı diye gelince ondan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı