Alınır güzel cihaz kronik sıkıntısı yok güncelleme alıyor.iPhone 13 almayı düşünüyorum. 10 taksit yapan yerler neresi bilen var mı? Alacağım kronik sorun veya iyi mi bir sorun olur mu? Güncelleme alıyor değil mi ürün?
iPhone 13 almayı düşünüyorum. 10 taksit yapan yerler neresi bilen var mı? Alacağım kronik sorun veya iyi mi bir sorun olur mu? Güncelleme alıyor değil mi ürün?
Evet alınır.iPhone 13 almayı düşünüyorum.
Yok.kronik sorun
Evet.Güncelleme alıyor değil mi ürün?
İphone cihazların ömrü uzundur hocam halen şu an 6-6s-7 alınır mı diye soranlar ve kullananlar var android mantığında düşünmeyin lütfen.Alınmaz bence. Sıfırı 35bin lira , Sıfır S24 , S23+ vs. almak varken üç yaşına basacak iPhone 13'ü almanın bence bir mantığı yok.
Kesinlikle ömrü bizim cihazlardan uzundur ona bir lafım yok ama 60Hz ekranı , S23'ün yanında düşük kalan kamerası , işlemci olarak S24 'ün performanslı , S23+'ın çok daha sorunsuz olması beni Samsung tarafına itiyor. Tabi ki iPhone'un en iyi yanı da iOs kullanması.Alınır güncel modellerden bir tanesi ve halen de güncel 13 alacaktım 14 aldım ben de yakın zamanda resmi mağazalardan 10 taksit olarak satın alma şansınız yok alışveriş kredisi dedikleri bir uygulama var sanırım sadece media markt uyguluyor bir de ticari kredi kartınız varsa 5 taksit yapabiliyorlar sadece esnaflardan alabilirsiniz ama vadeli olarak misal 30'a alacaksınız totalde 40-45 civarında bir ödeme yapıyorsunuz
İphone cihazların ömrü uzundur hocam halen şu an 6-6s-7 alınır mı ve kullananlar var android mantığında düşünmeyin lütfen.
orada da kişisel tercihler devreye giriyor. artıları elbette vardır direkt soru 13 alınır mı diye gelince ondanKesinlikle ömrü bizim cihazlardan uzundur ona bir lafım yok ama 60Hz ekranı , S23'ün yanında düşük kalan kamerası , işlemci olarak S24 'ün performanslı , S23+'ın çok daha sorunsuz olması beni Samsung tarafına itiyor. Tabi ki iPhone'un en iyi yanı da iOs kullanması.
Haklısınızorada da kişisel tercihler devreye giriyor. artıları elbette vardır direkt soru 13 alınır mı diye gelince ondan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.