iPhone 13 alınır mı?

Evet büyük bir fark yok neredeyse aynı ama bütçe el veriyorsa alınabilir.

S23 diyenler gelmeden,
Alınmaz. 14 almaya çalışın. Büyük sensör, 5 core GPU ve 6 GB ram çok iyi olacaktır.

En ucuz 35k gibi gözüküyor. Bu paraya çok daha iyi Samsung modelleri alınabilir. Ben şahsen Samsung tercih etmem ancak düz model alacaksam daha güncel bir telefon seçerdim. Onun dışında tercih meselesi tabi.
Hocam anlattiklarinda bir tane doğru düzgün şey yok. Samsung tercih etmem diyorsun. iPhone giriş seviyesi cihazda almam diyorsun. Ama amiral gemileri 70k zaten iphonelerin. Hz kısmı ve 3. Kamera dışında pek bir farkları yokki bazı incelemelerde kameranın bile örneğin 13 ve pro modellerinde fark olmadığını söylüyor. Pro maxler ayrı seviye tabi. Fiyatları da ayrı.

Siz bence beni anlamamışsınız. Giriş seviyesi cihaz almam demiyorum, düz model alacaksam daha güncelini alırım diyorum. 13'e 36k veren 14'e 42 verir bence. Üstte de güncel cihazlardaki işlemci farkının 13'te olmadığından bahsetmişim zaten.

S23 diyenler gelmeden,
Alınmaz. 14 almaya çalışın. Büyük sensör, 5 core GPU ve 6 GB ram çok iyi olacaktır.
10 bin tl ye değecek hiç ama hiçbir fark yok. Normal olsun hor kullanan kullanıcı olsun kafadan 5 yıl çok güzel kullanie diyorum. SE2, iPhone7, 8, 6S kullanan baba yiğitler le dolu piyasa.

Siz bence beni anlamamışsınız.
Anladım.

Gelecek hafta almayı planlıyorum, kronik sorunları var mıdır, kullanan dostlar memnun musunuz acaba veya daha iyi bir seçenek var mı?
Hz benim için çok önemli şahsen pro modeller tercihimdir.İphone bile olsa 60 hz kullanmam giderim düz s23 tercih ederim fe olmayan modelden.Gerçi sizin bütçe yüksek ise 13 pro tercih edin düz modelleri sevmiyorum.

13 serisinde Pro ve Pro Max aynı sensörü kullanıyordu nasıl fark oluyor.

Güncel modellerdeki işlemci farkı ufak farklar hariç 13'te yok gibi gözüküyor. 10k fark ile Pro tercih edileceğine düz 14 de alınabilir. Bence böylesi daha mantıklı.

O parayı verip 60 Hz kullanmakta ayrı bir makara 10 bin liralık Android telefon bile 120Hz yani şaka gibi gerçekten.

10 bin tl ye değecek hiç ama hiçbir fark yok. Normal olsun hor kullanan kullanıcı olsun kafadan 5 yıl çok güzel kullanie diyorum. SE2, iPhone7, 8, 6S kullanan baba yiğitler le dolu piyasa.

Anladım.
6S bile hala zorlanığ kullanılabilir bir model evet. Ve 10000 tl değil fark 4000 tl. Emin olun bu fark ileride çok fark yaratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…