iPhone 13 alınır mı?

O parayı verip 60 Hz kullanmakta ayrı bir makara 10 bin liralık Android telefon bile 120Hz yani şaka gibi gerçekten.
Hocam bence bu pek önemli değil, gerçekten bir telefonda en son takılacağım sorun yineleme hızı. Telefondan güvenilir bir işletim sistemi, pratik bir ekosistem bekliyorum ben. Oyun falan oynamam, oyun oynayan insanların da iPhone tercih etmesini anlamam. Benim derdim kaliteli malzeme, ekosistemime olan katkısı ve ne kadar uzun süre sorunsuz kullanabileceğim oluyor genelde.

Hocam bence bu pek önemli değil, gerçekten bir telefonda en son takılacağım sorun yineleme hızı. Telefondan güvenilir bir işletim sistemi, pratik bir ekosistem bekliyorum ben. Oyun falan oynamam, oyun oynayan insanların da iPhone tercih etmesini anlamam. Benim derdim kaliteli malzeme kalitesi, ekosistemime olan katkısı ve ne kadar uzun süre sorunsuz kullanabileceğim oluyor genelde.

Herkes sizin gibi değil işte hocam mesela ben bir telefona o paraları veriyorsam bana akıcı bir arayüz sunmasını beklerim.

O parayı verip 60 Hz kullanmakta ayrı bir makara 10 bin liralık Android telefon bile 120Hz yani şaka gibi gerçekten.
10000 TL lik android telefonlardaki 120 HZ menü geçişleri dışında ne işe yarıyor? Hangi oyunu 120 FPS oynatabilecek güce sahipler? S23-24 falan deseniz anlayacağımda. Appleın hala 60 hz kullanmasını savunmuyorum bu arada. Berbat bir durum.

10000 TL'lik Android telefonlardaki 120 Hz menü geçişleri dışında ne işe yarıyor? Hangi oyunu 120 FPS oynatabilecek güce sahipler? S23-24 falan deseniz anlayacağımda. Apple'ın hala 60 Hz kullanmasını savunmuyorum bu arada. Berbat bir durum.

Örnek olarak verdim Android'i savunmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı