iPhone 13 alınır mı?

Telefonlar felaket kasıyor diyen yok zaten ufak tefek takılmalar ara sıra kasmalar oluyor IPhone'da bunlar olmuyor demek istediğim şey bu.
Samsung çıktığı zamandan bu yana ısınan bir telefon, şarjı çok uzun süre dolan bir telefon, sade tasarımlı bir telefon, güncelleme desteği kesilene kadar, kesildikten de bir kaç yıl sonra yavaştan kendini salan bir telefon, hangi seride olursa da olsun ısınan bir telefon. Daha da sabaha kadar sayarim. Bak ben de iPhone'u seviyorum ve alacağım fakat diğer firmalarında eli boş değil. Bunu da biliyorum. Ama sen dünyaya gözlerini kapamis sadece bir şeye takilmissin.
 
2 tane SE2 gördüm 1 tanesini kasmadi o da senin sorununmus hocam yalnız. .d

TikTok'da iPhone 11'im kasıyor diye ağlayan tonla kullanıcı var hatta 13'e bile kasıyor diyorlar ne demek IPhone'da olmuyor
11 de güç modunda kasıyor diyor benim 2 kuzenimde onun dışında yok. Bazı istisnalar olabilir ama istisnalar da kaideyi bozmaz.
 

S23 Ultra ısınmıyordu S24+ var kuzenimde alev topu oluyor. S20'den S22'ye ve S24-24+ ısınıyor S23 TSMC üretimi Qualcomm işlemciler ısınmıyor.
 
2 tane SE2 gördüm 1 tanesini kasmadi o da senin sorununmus hocam yalnız. .d
Kasiyor hocam pil sağliği düşüktü arada cod mobile oynardim kasardi cihaz ana menüde kasma yok zaten ana menüde kasan cihaz yok şu aralar

S23 Ultra ısınmıyordu S24+ var kuzenimde alev topu oluyor. S20'den S22'ye ve S24-24+ ısınıyor S23 TSMC üretimi Qualcomm işlemciler ısınmıyor.
s22 canli bomba gibiydi ama iyi cihaz kasmiyor
 
Üst segment androidlerde isinma daha çok
Kullandıkları işlemci üst boyutlarda olduğu için ve soğutma sistemlerinin olmadığı için olabilir mi acaba? Yukarda da bahsettiğim gibi MI serisinin T modellerinde böyle bir şey söz konusu değil. 2024 yılında 3 telefon alınır, bunlar:
Fiyata takilmaksizin

MI 13T bu cihazın kamerası iPhone döver 144 hz Android'de iPhone da döver. Yanılmıyorsam 67w da ikisini döver. Arayüz ekosistem falan zaten hyperosla Xaomi çok gelişti.

iPhone 13 sade adam işidir.

S23 hem akıcı hem güzel hem de kontrastlı fotolar için
 
Kasiyor hocam pil sağliği düşüktü arada CoD Mobile oynardim kasardi cihaz ana menüde kasma yok zaten ana menüde kasan cihaz yok şu aralar.

S22 canli bomba gibiydi ama iyi cihaz kasmiyor.

Hocam oyunlarda 30 dakika sonra kasım Kasım kasıyor Android veya iOS fanı değilim ama Pro model iPhone veya TSMC üretimi harici Android cihaz alınmaz.
 
S23 Ultra ısınmıyordu S24+ var kuzenimde alev topu oluyor. S20'den S22'ye ve S24-24+ ısınıyor S23 TSMC üretimi Qualcomm işlemciler ısınmıyor.
iPhone yazcaktim yanlış olmuş hocam kb.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…