iPhone 13 alınır mı?

13 yaşımdan beri çalışıyorum az bir şey annemin desteği hariç telefonumu bilgisayarımı motorumu her şeyimi kendi paramla aldım paranın kolay kazanılmadığını bildiğim için insanların Android'e yönelmesini istemiyorum yani boş boş mesajlar yazmayın.

Android'in ne suçu var? Zar zor para biriktirmiş adama 2021 de çıkan 2 yıl sonra güncelleme desteği bitecek olan 13'ü al diyorsun ama S23 al demiyorsun yıllar öncesinin teknolojilerini içeren telefon mu kullansın adam? Telefoto yok ekran 60Hz üstüne tonlarca özellik yok.

Çöp taşiyan adamin iPhone derdi değil ev geçindirme derdi var hocam. İnşallah en iyisi onların da olur fakat ekonomi ve kazanç belli

Benim kastim küçük cihaz olmasi Pro modelde küçük hocam düz modelden kastim Pro Max olmamasi nerenizle okudunuz

Aralarında 1 13 kadar daha fiyat farkı var. Motor parasını bir telefona verem adam ya holding sahibi olmalı ya da aylık geliri en az 100-200k olmalı. Benim durumum yetmez. Şeninde yeteceğini sanmam. Bence Pro maç modellerini tartışmaya gerek yok konuş sahibi adamın da işine yarayacağını sanmıyorum bu gereksiz bilgilerin. Adam mesajlara bakmadı burada birbirimizi yedik. 😂😂😂

Android'in ne suçu var? Zar zor para biriktirmiş adama 2021 de çıkan 2 yıl sonra güncelleme desteği bitecek olan 13'ü al diyorsun ama S23 al demiyorsun yıllar öncesinin teknolojilerini içeren telefon mu kullansın adam? Telefoto yok ekran 60Hz üstüne tonlarca özellik yok.
Anlatamazsin hocam hayla iphone 11 sifir cihaza 20k veren var

Aralarında 1 13 kadar daha fiyat farkı var. Motor parasını bir telefona verem adam ya holding sahibi olmalı ya da aylık geliri en az 100-200k olmalı. Benim durumum yetmez. Şeninde yeteceğini sanmam. Bence pro maç modellerini tartışmaya gerek yok konuş sahibi adamın da işine yarayacağını sanmıyorum bu gereksiz bilgilerin. Asam mesajlara bakmadı burada birbirimizi yedik. 😂😂😂
Kime diyorsunuz hocam eğer bana diyorsaniz ben zaten öğrenciyim babam aliyor.

Anlatamazsin hocam hayla iphone 11 sifir cihaza 20k veren var
Çok isteyene gider bu arada 11 ama ben de önermiyorum. Tercih meselesi. Zorla güzellik olmuyor. iPhone isteyen iPhone alır. Samsung isteyen Samsung alır. xaomi isteyen xaomi alır. Kimsenin de ne alacağıma karışmaya gerek yok. Bence diye belirterek konu sahibine bilgi vermek daha mantıklı.

Kime diyorsunuz hocam eğer bana diyorsaniz ben zaten öğrenciyim babam aliyor.
Size demiyorum hocam. O telefonu alacak paraları olan insanlardan bahsediyorum.

13 yaşından beri yazdım ayrıca şu anda baba parası yiyen birinin bana bunu demesi ciddi anlamda komik.
Cidden kendi ayaklarında duruyorsan bu güzel bir şey ama fikirlerini (yanlış) insanlara dayatman doğru değil.

13 yaşından beri yazdım ayrıca şu anda baba parası yiyen birinin bana bunu demesi ciddi anlamda komik.
şuan yaşin 14.Okuyorum ablam nasil çalişayim.Babamda kendini askerde paralamiş pilot olarak annem ile zor ikna ettik emekli olup sivil pilot eğitimi almasi için

şuan yaşin 14.Okuyorum ablam nasil çalişayim.Babamda kendini askerde paralamiş pilot olarak annem ile zor ikna ettik emekli olup sivil pilot eğitimi almasi için
Yani adam emekçi kazandiği para değil stresi önemli.Emekli olup yatmaktansa özel sektör tercih eden adam parayi napsin amaci beni okutmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı