iPhone 13 alınır mı?

S23 Ultra ısınmıyordu S24+ var kuzenimde alev topu oluyor. S20'den S22'ye ve S24-24+ ısınıyor S23 TSMC üretimi Qualcomm işlemciler ısınmıyor.
Şuan iphone 14 pro kullaniyorum s25 ve iphone 16 serileri gelince iyi olurlarsa geçiş yapacağim.Ama gidip düz 16 almam mesela.Snapdragon 8 gen 2 pil tasarufu ile gelmişti isinma ve pil tüketimi iyiydi

Şuan iphone 14 pro kullaniyorum s25 ve iphone 16 serileri gelince iyi olurlarsa geçiş yapacağim.Ama gidip düz 16 almam mesela.Snapdragon 8 gen 2 pil tasarufu ile gelmişti isinma ve pil tüketimi iyiydi
14'ten başka bir cihaza 1-2 yıl içerisinde geçmek çok saçma.

İsinmada kesinlikle haklisiniz yaniyor benim cihaz

Şu an iPhone 14 Pro kullanıyorum S25 ve iPhone 16 serileri gelince iyi olurlarsa geçiş yapacağim. Ama gidip düz 16 almam mesela. Snapdragon 8 gen 2 pil tasarrufu ile gelmişti isinma ve pil tüketimi iyiydi.

Çünkü 8 gen 2 TSMC üretimi. Ben büyük telefon sevmiyorum S23 ultrayı o yüzden sattım 15 Pro 5X telefoto ile gelseydi alacaktım artık 16 Pro'yu bekliyorum.

Sorun değil hocam. Beni her telefon konusuna etiketleyebilirsiniz yıllardır bu tarz cihazları araştırmak üzerinde deneyler yapmak hobim.
Ya aslında her cephenin kendine has güzellikleri var. Dış gorunusu güzel gelirse içi de iyiyse oneriliyorsa çokta takmamak lazım. Adamın 38k parası var çöp toplayarak yapmış, inşaata çalışmış, babası biriktirmiş o kadar almış farzı misal 4k ekle kanzi, 10k daha çik bra cart curt. Telefonu sen begendiysen marka da kendini kanitladiysa foruma konu açmayacaksın. Baba parası yiyen Berke Can iPhone'dan başka telefon, logitechten başka ekipman Nvidia dan başka ekran kartı üretici bilmediği için buralarda sana çok yardımcı olamaz.

Çünkü 8 gen 2 TSMC üretimi. Ben büyük telefon sevmiyorum S23 ultrayı o yüzden sattım 15 Pro 5X telefoto ile gelseydi alacaktım artık 16 Pro'yu bekliyorum.
Samsung tarafinda zaten oc gibi birşey vardi o işlemcide

Gelecek hafta almayı planlıyorum, kronik sorunları var mıdır, kullanan dostlar memnun musunuz acaba veya daha iyi bir seçenek var mı?

2 ay oldu alalı. Arkadaşımda da aynı model var fakat o telefonda ara ara takılmalar olduğunu söyledi. Bende ise herhangi bir sorun yok. Tek şikayet ettiğim kısım şarjının çok hızlı bitmesi. Telefonu aktif olarak kullanan biri olduğum için günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum. Ayrıca ısınma problemi var hafiften.

2 ayda pil sagliniz kaça düştü hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…