iPhone 13 alınır mı?

Android'in ne suçu var? Zar zor para biriktirmiş adama 2021 de çıkan 2 yıl sonra güncelleme desteği bitecek olan 13'ü al diyorsun ama S23 al demiyorsun yıllar öncesinin teknolojilerini içeren telefon mu kullansın adam? Telefoto yok ekran 60Hz üstüne tonlarca özellik yok.

Aralarında 1 13 kadar daha fiyat farkı var. Motor parasını bir telefona verem adam ya holding sahibi olmalı ya da aylık geliri en az 100-200k olmalı. Benim durumum yetmez. Şeninde yeteceğini sanmam. Bence Pro maç modellerini tartışmaya gerek yok konuş sahibi adamın da işine yarayacağını sanmıyorum bu gereksiz bilgilerin. Adam mesajlara bakmadı burada birbirimizi yedik.

Anlatamazsin hocam hayla iphone 11 sifir cihaza 20k veren var

Tamam ablam IOS'tan anliyorsun tamam. Kendim Mac kullanıyorum fanboy geldi macOS Windows'a saplar dedi macOS aslinda Linux tabanli makyajlanmiş işletim sistemi ayni o hesap bu da. 13 yaşinda kendi paranla nasıl aldin.

Günde 14 saat çalışarak.

Kime diyorsunuz hocam eğer bana diyorsaniz ben zaten öğrenciyim babam aliyor.

Anlatamazsin hocam hayla iphone 11 sifir cihaza 20k veren var
Çok isteyene gider bu arada 11 ama ben de önermiyorum. Tercih meselesi. Zorla güzellik olmuyor. iPhone isteyen iPhone alır. Samsung isteyen Samsung alır. xaomi isteyen xaomi alır. Kimsenin de ne alacağıma karışmaya gerek yok. Bence diye belirterek konu sahibine bilgi vermek daha mantıklı.

Kime diyorsunuz hocam eğer bana diyorsaniz ben zaten öğrenciyim babam aliyor.
Size demiyorum hocam. O telefonu alacak paraları olan insanlardan bahsediyorum.

13 yaşından beri yazdım ayrıca şu anda baba parası yiyen birinin bana bunu demesi ciddi anlamda komik.
Cidden kendi ayaklarında duruyorsan bu güzel bir şey ama fikirlerini (yanlış) insanlara dayatman doğru değil.

13 yaşından beri yazdım ayrıca şu anda baba parası yiyen birinin bana bunu demesi ciddi anlamda komik.
şuan yaşin 14.Okuyorum ablam nasil çalişayim.Babamda kendini askerde paralamiş pilot olarak annem ile zor ikna ettik emekli olup sivil pilot eğitimi almasi için

şuan yaşin 14.Okuyorum ablam nasil çalişayim.Babamda kendini askerde paralamiş pilot olarak annem ile zor ikna ettik emekli olup sivil pilot eğitimi almasi için
Yani adam emekçi kazandiği para değil stresi önemli.Emekli olup yatmaktansa özel sektör tercih eden adam parayi napsin amaci beni okutmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…