iPhone 13 alınır mı?

Teşekkür ederim yorumların için. Çok fazla video, fotoğraf çekeyim diye bir derdim yok açıkçası, güncel uygulamaları açsın ve uzun vadede beni sıkıntıya sokmasın yeterli.

Maalesef geçen gün bozuldu sayılır. Kendini açıp açıp kapatıyor 3-4 Dk'da bir. Birkaç yere sordum batarya dendi değiştirdiler düzelmedi işlemci falan dediler o topa girmek istemiyorum. Zaten değiştirme düşüncem vardı.

Almışken sıfır alayım temiz olsun hocam.

Geçmiş olsun hocam. Dediğiniz gibi, değiştirme vakti gelmiş. Ayrıca üstteki p1ablo hocama da katılıyorum.

Teşekkür ederim yorumların için. Çok fazla video, fotoğraf çekeyim diye bir derdim yok açıkçası, güncel uygulamaları açsın ve uzun vadede beni sıkıntıya sokmasın yeterli.

Maalesef geçen gün bozuldu sayılır. Kendini açıp açıp kapatıyor 3-4 dk'da bir. Bir kaç yere sordum batarya dendi değiştirdiler düzelmedi işlemci falan dediler o topa girmek istemiyorum. Zaten değiştirme düşüncem vardı.

Almışken sıfır alayım temiz olsun hocam.
iPhone 13 2-3 sene daha gider, 13 ile 14 arasindaki fiyat farkina pek degmez ama tabii ki 14 daha iyi. 15 dusunurseniz de biraz sorunlu bir seri, tum cihazlar degil ama aralarinda cok sorunlu cihaz var bilginiz olsun. Butcenizin yettigi cihazi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı