iPhone 13 alınır mı?

YorgunAsker

Hectopat
Daha fazla  
8 yıldır Android kullanan biri olarak geçen sene yurt dışı Redmi Note 12 aldım biraz da Android kullanmaktan sıkıldım sizce iPhone 13 alınır mı? 128 GB. Uzun süreli olur mu ısınma sorunu vs?

8 yıldır Android kullanan biri olarak geçen sene yurt dışı Redmi Note 12 aldım biraz da Android kullanmaktan sıkıldım sizce iPhone 13 alınır mı? 128 GB. Uzun süreli olur mu ısınma sorunu vs?

Ben 6 aydır kullanıyorum düzgün kullanırsan gayet iyi telefon, abartılan kadar ısınma yok.
Almanı öneririm.

Ben 6 aydır kullanıyorum düzgün kullanırsan gayet iyi telefon, abartılan kadar ısınma yok.
Almanı öneririm.

Ek olarak pil sağlığı hala %100

Bence 13 almak yerine yeni çıkan S24 FE gibi Samsung s serisi bir model almak daha mantıklı.

Dostum açık konusmak gerekirse, 16 çıktığından dolayı 13 alınmasına karşı bir insanım ama gerçekten 13 güzel, kaliteli, ele uygun, pil sağlığı yeten bir telefon. Ama bir de şunu düşünmek lazım 16 çıktı, 13 alıyorsun. 3 Model geridesin, 13 denen telefon inan bana seni 10 yıl götürür, Hala iPhone x ve iPhone 8 kullanan insanlar bile var. Bütçeyi artırıp 14 veya 13 pro max gibi modellere bakmanı öneririm. 13 Maximum 5 yıl daha güncelleme alacağını düşünüyorum. Güncelleme o kadar gerekli değil bana göre ios 18 yaptım ve inanılmaz derecede pişmanlik duydum. Bana göre alınabilir ama 3 model geride olursun, Pro modellere veya 14 - 15 gibi telefonlara geçmen daha hoş olabilir.

Duz model iPhone cihazlar bence alinmaz ama alinacaksa da 13 ve uzeri alinmali, Android'den sıkıldıysanız denenebilir ama ayni fiyata o cihazi ikiye katlayacak Android cihazlar oldugunu da unutmayin,

Dostum açık konusmak gerekirse, 16 çıktığından dolayı 13 alınmasına karşı bir insanım ama gerçekten 13 güzel, kaliteli, ele uygun, pil sağlığı yeten bir telefon. Ama bir de şunu düşünmek lazım 16 çıktı, 13 alıyorsun. 3 model geridesin, 13 denen telefon inan bana seni 10 yıl götürür, hala iPhone X ve iPhone 8 kullanan insanlar bile var. Bütçeyi artırıp 14 veya 13 Pro Max gibi modellere bakmanı öneririm. 13 maximum 5 yıl daha güncelleme alacağını düşünüyorum. Güncelleme o kadar gerekli değil bana göre iOS 18 yaptım ve inanılmaz derecede pişmanlik duydum. Bana göre alınabilir ama 3 model geride olursun, Pro modellere veya 14 - 15 gibi telefonlara geçmen daha hoş olabilir.

Hocam daha yaşım 15 olduğumdan 14-15 abartı geliyor ve fiyat olarak kendimi çok çok zorlarim.

Duz model iPhone cihazlar bence alinmaz ama alinacaksa da 13 ve uzeri alinmali, Android'den sıkıldıysanız denenebilir ama ayni fiyata o cihazi ikiye katlayacak Android cihazlar oldugunu da unutmayin,

Katılıyorum düz modellerde ısrarla 60 Hz kullaniyorlar en kötü ikinci el tarafinda Pro modeller bakilabilinir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı