IPhone 13 alınır mı?

Ben de biliyorum o bütçede S24 gibi cihazların daha iyi olacağını hocam, ancak dediğim gibi denemek istiyorum ve kaybım olacağını düşünmüyorum fazla oyun oynayan fazla fotoğraf çeken birisi değilim sonuçta.

S24 desen anlarımda FE nedir ne alaka segmenti değil...
Güldürdün beni. S24 FE A15 işlemcisini eziyor. Ayrıca kamerası da kaliteli. S serisi segmenti A serisi gibi görmeyin şu FE serini. Tasarımı A serisine benzetiliyor diye söylenmiyorsa ben başka bir şey söylemiyorum... 60Hz ekranlı iPhone 13 ve A15 işlemcili alın o zaman. Telefoto kamerası bile yok. Düz modelleri alınmaz, fiyatını hiç hakketmiyor.

Kusura bakma yanlış bilgi vermişim, S23 FE değil S23 olacaktı!
Kusura bakılacak durum yok. S24 FE tokatlıyor. S23 FE işlemci konusunda değil ama fiyat performansıyla yine iPhone 13'ten daha iyi.

Son düzenleme:
Ben alalı 2 ay oldu. Gerçekten iPhone 14 ve üst modellerinden bir farkı yok ve telefon inanılmaz akıcı çalışıyor. Şu ana kadar olumsuz bir yönünü görmedim, bence düşünmeden alabilirsin.

Eğer illa iPhone almayı düşünüyorsan iPhone 13 iyi bir tercih olur. Ama "diğer telefonlara da açığım" diyorsan, biraz daha araştırmanda fayda var.
60Hz sıkıntı yaratıyor mu, oyunlarda ve kamerası nasıl.

Güldürdün beni. S24 FE A15 işlemcisini eziyor. Ayrıca kamerası da kaliteli. S serisi segmenti A serisi gibi görmeyin şu FE serini. Tasarımı A serisine benzetiliyor diye söylenmiyorsa ben başka bir şey söylemiyorum... 60Hz ekranlı iPhone 13 ve A15 işlemcili alın o zaman. Telefoto kamerası bile yok. Düz modelleri alınmaz, fiyatını hiç hakketmiyor.
Eziyor mu tamam ezsin ama doğru olan bir bilgi veriyorum sen gelip farklı açıdan üstünlük taslıyorsun. 13 üst seviye bir telefon olarak üretildi. S24fe orta segment bir cihaz. İstediği kadar tokatlasın iki cihaz asla aynı kalitede değiller. Yani sen diyorsunki orta segmente üst segment bir cihazla aynı oarayı vereyim olabilir bu senin tercihin. Senin kişisel tercihlerin gerçekleri asla değiştiremez. Sentetik testler umrumda değil. Sen gelip eski bir üst segmenti güncel bir orta segmentle kıyaslayamazsın. Öğren bence bunu ayıp değil.

İphone 13 kesinlikle android tarafında aynı fiyattaki cihazlarla rakip değil doğru ancak yorumda bazı arkadaşlar absürt abartmış. Güncelliğini en az 5 sene daha koruyacak bir cihaz video performansı klasik ios cihazlar gibi çok gerçekci ve akıcı. İşlemci gayet güçlü yani parayı çöpe atmak gibi abartmalar saçma olur ancak bana göre en büyük alınmama sebebi 60Hz ve eski bir cihaz olması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı