IPhone 13 alınır mı?

iPhone düz modelleri alınmaz. 13'te fiyatını hak etmiyor. 35 36bine alacağın S24, Honor 200 Pro hatta S23 bile çoğu yönden daha tatmin eder. Hatta bütçe artarsa S24+ aşırı iyi bir seçim olur. Bunu bir iPhone düşmanlığı olarak algılama iPhone severim ama cidden fiyatını hak etmiyor. İlla iPhone istiyorsan bile güvenilir bir 2.el Pro modeli bakabilirsin.

Ne için kullanacaksın o önemli, eğer telefonu yoran işler yapacaksan tavsiyem 13 alma dedikleri gibi pro modellerinden aşağısı kurtarmaz ya da s24+ tercihimdir bende var. Arkadaşımda iphone 13 var telefonu sürekli şarjda ben full ayarlarda bile parlaklık ve qhd 120hz ekrandan bahsediyorum akşama kadar çok rahat yetiyor. Ve samsungta exyons işlemci olmasına rağmen ki gayet iyi iphone 13 daha fazla ısınıyor oyun oynarken.

Ne için kullanacaksın o önemli, eğer telefonu yoran işler yapacaksan tavsiyem 13 alma dedikleri gibi Pro modellerinden aşağısı kurtarmaz ya da S24+ tercihimdir bende var. Arkadaşımda iPhone 13 var telefonu sürekli şarjda ben full ayarlarda bile parlaklık ve QHD 120Hz ekrandan bahsediyorum akşama kadar çok rahat yetiyor. Ve Samsung'ta exyons işlemci olmasına rağmen ki gayet iyi iPhone 13 daha fazla ısınıyor oyun oynarken.

Hocam 70k bütçem olsa direkt gidip S24 Ultra alacağım ama o kadar bütçem yok S24 Plus alsam 2. elden çok mu düşüğe gider.

iPhone düz modelleri alınmaz. 13'te fiyatını hak etmiyor. 35 36bine alacağın S24, Honor 200 Pro hatta S23 bile çoğu yönden daha tatmin eder. Hatta bütçe artarsa S24+ aşırı iyi bir seçim olur. Bunu bir iPhone düşmanlığı olarak algılama iPhone severim ama cidden fiyatını hak etmiyor. İlla iPhone istiyorsan bile güvenilir bir 2.el Pro modeli bakabilirsin.

Yok hocam haklısın iPhone F/P'yi hak etmiyor S24 Ultra almak için bütçem olsa hemen alacağım ama bütçem yok o kadar daha motor alacağım iPhone 13 alıp elime para geçince IPhone'u satıp S24 ultraya geçmeyi düşündüm.

Telefondan oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medyayla ilgilenirim yine de IPhone'un şarjı çabuk biter mi?

Son düzenleme:
Hocam 70k bütçem olsa direkt gidip S24 Ultra alacağım ama o kadar bütçem yok S24 Plus alsam 2. elden çok mu düşüğe gider.

Yok hocam haklısın iPhone F/P'yi hak etmiyor S24 Ultra almak için bütçem olsa hemen alacağım ama bütçem yok o kadar daha motor alacağım iPhone 13 alıp elime para geçince IPhone'u satıp S24 ultraya geçmeyi düşündüm.

Telefondan oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medyayla ilgilenirim yine de IPhone'un şarjı çabuk biter mi?

S24 serisini 2.elden satma imkanın yok.

Pil olarak her türlü muadillerine göre üzer ama 1,5 2 sene içinde 2.elde satacaksanız alınabilir 13. Aksi takdirde onunda 2.eli yavaş yavaş can çekişmeye başlayacak. Şuanın iPhone 11i gibi. Aktifliği azaldı 11'in.

Şöyle diyeyim Samsung kendi sitesinde 22bin TL sayıyor takas ile şu an S24+ı ama şöyle bir durum var bundan 2 3 ay önce S24+ için ek 10.000TL ek takas desteği veriyordu ve %5-%10 indirim uyguluyor Shop özel yani hemen hemen aldığın fiyata satabilirsin takas desteği yaparlarsa tabii tekrardan Samsung almak istersen. Ama S25'in çıkmasına zaten çok az kaldı 1 ay gibi bir süresi var. Senin tercihin tabii iPhone aldığında pil gününü kurtarır eğer çok fazla kullanmazsan ama saatlerce sosyal medyada vakit geçireceksen zor en azından düz modeller için. 4 saat önce 98 falandı şarjım şu an 81. Ve 2 2.5 saattir aralıksız telefona bakıyorum.

Şöyle diyeyim Samsung kendi sitesinde 22bin TL sayıyor takas ile şu an S24+ı ama şöyle bir durum var bundan 2 3 ay önce S24+ için ek 10.000TL ek takas desteği veriyordu ve %5-%10 indirim uyguluyor shop özel yani hemen hemen aldığın fiyata satabilirsin takas desteği yaparlarsa tabii tekrardan Samsung almak istersen. Ama S25'in çıkmasına zaten çok az kaldı 1 ay gibi bir süresi var. Senin tercihin tabii iPhone aldığında pil gününü kurtarır eğer çok fazla kullanmazsan ama saatlerce sosyal medyada vakit geçireceksen zor en azından düz modeller için. 4 saat önce 98 falandı şarjım şu an 81. ve 2 2.5 saattir aralıksız telefona bakıyorum.

Hocam ne zamandır kullanıyorsun memnun musun?

S25 çıktığı zaman ortalama fiyatı ne kadar olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı