iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
35.000
Şu an 13 kullanıyorum satıp yurt dışı alacağım ilk aldığım zamanlarda pil iyiydi şarj etmeden 2 gün dayanıyordu şimdi 1 gün dayanırsa seviniyorum + çok fazla ısınıyor.

Çok kararsızım ya.
Aklımda iki şey vardı ya laptopu satıp üstüne ekleyip masaüstü dizecektim ya da iphone 13 alacaktık ama dediklerinize bakilırsa 13 alınmaz gibi.

Dostum samsung a35 5g 120hz ekranda kullanıyorum eşimde iphone 13 var 60 hz ekran olmasına rağmen 120 hz miş gibi his veriyor gayet akıcı bir ekranı var şarj konusunda şöyle söyleyim. A35 5g 120hz deyken aşağı yukarı aynı süre gidiyor şarjları iphone 13 ün pil durumu %91 şuan. 15-20 binlik telefonla aynı performans diyen arkadaş hiçbir şey bilmiyor mümkünse yanlış bilgi vermesin. Bana kalırsa Samsung un s serisi telefonlarına bak iphone 13 artık eski sayılır 3 nesil daha gelişti 13 ten beri.
Aynı fiyata S24 sıfır varken buna iyi dememek birşey bilmiyor mu oluyor?

Çok kararsızım ya.
Aklımda iki şey vardı ya laptopu satıp üstüne ekleyip masaüstü dizecektim ya da iphone 13 alacaktık ama dediklerinize bakilırsa 13 alınmaz gibi.

Günün çoğunu İnstagram'da geçiriyorsan hiç bakma bile derim. Hayvan gibi pil yiyor İnstagram. Sorun benim telefonda mı bilmiyorum ama İnstagram'a girdiğim zaman 15 dakikada bi 2 şarj falan düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı