iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
35.000
Şahsen ben iPhone bu paraları vermeyi mantıksız buluyorum. Aynı paraya Samsungun güzel modellerri varken pili günü bile çıkaramayan sadece marka algısı olan bir cihaza 35 bin lira vermek mantıksız geliyor. Ayrıca üstünden 3 nesil geçmiş bir cihaz. Almak isterseniz alın ancak bu paraya daha kaliteli androidler var olduğunuda bilin.

15 20 binlik telefonla aynı performansı var demek bilmemek oluyor kardeşim
Evet fiyatına göre aşırı kazık bir telefon iphone 13. 20k'lık Honor 200'ün ondan geri bir yanı yok. Aynı fiyat bandındaki rakipleri toz duman ediyor onu güncel fiyatı berbat.
Ne S24 müş arkadaş S24 S22 S23'ten başka telefon bilmiyorsunuz.
Ne alaka? Biliyoruz Huwei , Honor muadilleride var fakat S24 32K'ya göre aşırı iyi bir telefon, Iphone'dan ona geçen birsürü insan memnun, yazılım bakımından Android'in IOS'tan geri kalan yanı yok.

Daha yazmıcam 3-4 sene önce çıkmış, fahiş fiyattan telefon alın , size kalmış.

Evet fiyatına göre aşırı kazık bir telefon iphone 13. 20k'lık Honor 200'ün ondan geri bir yanı yok. Aynı fiyat bandındaki rakipleri toz duman ediyor onu güncel fiyatı berbat.

Ne alaka? Biliyoruz Huwei , Honor muadilleride var fakat S24 32K'ya göre aşırı iyi bir telefon, Iphone'dan ona geçen birsürü insan memnun, yazılım bakımından Android'in IOS'tan geri kalan yanı yok.

Daha yazmıcam 3-4 sene önce çıkmış, fahiş fiyattan telefon alın , size kalmış.
Honor dediğin an senle muhattabımı kesiyorum

İlla iPhone geçmek istiyorsanız sıfır olarak en iyi cihaz iPhone 13. ama önerim 2. el Pro cihazlara bakarsanız daha iyi olur. Artık yıl 2025, 35k bir cihaza verip 60 Hz olması gibi saçmalıklar normal görülmemeli. Ama benim önerim iPhone hiç geçmeyin. 2 3 hafta sonra alışacaksınız zaten. Bu fiyatlara Samsung'un cihazları IPhone'a fark atıyor.

Arkadaşlar almaktan vazgeçtim masaüstü dizeceğim onun yerine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00