iPhone 13 alınır mı?

Hocam belki siz begenmeyebilirsiniz ama S24 iPhone 13 ile yan yana bile koyulacak cihaz degil.

Hocam belki siz begenmeyebilirsiniz ama S24 iPhone 13 ile yan yana bile koyulacak cihaz degil.

S24'ü 44bine almıştım. Arkadaşlarımdan iPhone 13'e bakınca o kadar para edecek bir model olmadığına karar verdim iade edip 33bine 13 aldım. Aralarındaki fiyat farkıda az değil.

Selam, yaklaşık 2-3 ay sonra iPhone 13 almayi planliyorum. Sizce mantikli olur mu? Hem fiyat anlaminda hem de iOS güncellemesi almaya devam eden telefonlardanmış, pek bilmiyorum onları. Bana da şu an fiyatı düşüyor dediler, geçen yıl arkadaşım 38 bin TL'ye almıştı şu an 34 bin TL bandında geziyor fiyatlar. Avantajları ve dezavantajları da yazarak bilgilendirebilir misiniz?

Hocam 2,3 aya zaten SE3 ve iPhone 13 satıştan kaldırlıyor diye biliyorum.

S24'ü 44bine almıştım. Arkadaşlarımdan iPhone 13'e bakınca o kadar para edecek bir model olmadığına karar verdim iade edip 33bine 13 aldım. Aralarındaki fiyat farkıda az değil.
S24 30.000 tl'ye satildi Amazon'da, siz yuksek ihtimalle ilk ciktiginda aldiginiz icin o kadar pahaliya gelmis olabilir. Bu fiyatlandirmada dusunursek evet haklisiniz, Exynos yerine SD Gen 3 olsaydi belki eder derdim ama Exynos varken dediginiz fiyatlandirmayi haketmeyebilir, yine de 13'ten daha iyi ama 13'te yeterlilik acisindan guzel cihaz.

Selam, yaklaşık 2-3 ay sonra iPhone 13 almayi planliyorum. Sizce mantikli olur mu? Hem fiyat anlaminda hem de iOS güncellemesi almaya devam eden telefonlardanmış, pek bilmiyorum onları. Bana da şu an fiyatı düşüyor dediler, geçen yıl arkadaşım 38 bin TL'ye almıştı şu an 34 bin TL bandında geziyor fiyatlar. Avantajları ve dezavantajları da yazarak bilgilendirebilir misiniz?

İlla iOS isterseniz ben olsam ikinci el Pro modellerine yönelirim benim için düz ve Plus iOS modelleri çok boş ondan ikinci ellere yönelik derim ama Android tarafında S24 gibi IP13ten 4,5 kat daha güçlü bir cihazvar ve S24 7yıl güncelleme alacak S24 öneririm rahat 7 yıl götürür diye düşünün.

S24 30.000 TL'ye satildi Amazon'da, siz yuksek ihtimalle ilk ciktiginda aldiginiz icin o kadar pahaliya gelmis olabilir. Bu fiyatlandirmada dusunursek evet haklisiniz, Exynos yerine SD gen 3 olsaydi belki eder derdim ama Exynos varken dediginiz fiyatlandirmayi hak etmeyebilir, yine de 13'ten daha iyi ama 13'te yeterlilik acisindan guzel cihaz.

Ben telefonu Vatan'dan almıştım internette satılanların çoğunda naylon fatura kesiyorlar sorun çıkabiliyor.

2.el 13 Pro Max'ler var o bütçede. Tavsiye ederim 120Hz ekranla ve gayet iyi bir performansla istediğiniz gibi kullanırsınız. Üstelik S24 ile 13 Pro Max'in performans sonuçları arasında dağlar kadar fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı