iPhone 13 alınır mı?

Çoğu kişi 13 yerine S24 al diyecek. Ben S24 aldım beğenmedim iade edip 13 aldım memnunum sadece ısınma sorunu var.
Yüksek ihtimalle siz fanboyluğunuzdan ötürü beğenmediniz. S24 cebinden 13 tane iPhone 13 çıkartır. S24 dediğimiz cihaz 15 Pro ayarında. iPhone 13 rakip bile olamaz.

Abartmayın. 4 5 kat?? Aradaki fark %7-%8 civarında. Siz iyi sallıyorsunuz. Antutu Puanlarına bakabilirsiniz. iPhone'ların işlemcisini ne sanıyorsunuz

Yüksek ihtimalle siz fanboyluğunuzdan ötürü beğenmediniz. S24 cebinden 13 tane iPhone 13 çıkartır. S24 dediğimiz cihaz 15 Pro ayarında. iPhone 13 rakip bile olamaz.
S24'ün rakibi iPhone 15'tir. 15 Pro'ya yaklaşamaz.

Dosya Ekleri

• 1738058929811.png
    91,8 KB · Görüntüleme: 30
merhabalar annemde 13 var ve sorun şu telefona 150 200 kişi kayıt ettikten sonra telefon araba bölümünde ve whataap da kişi ararken telefon çok kasıyor buna dikkat etmei tavsiye ederim

Bana kalırsa 2. El pro modellerine bakmanız bataryası ekran güzel değil 13 ün ve diğer özellikler bakımından 13 pro daha iyi olur bence.

Onu bunu bilmem de sen direkt güzel bir Samsung al hem kafan hem cebin rahat etsin(kaçak alırsan çok daha ucuz oluyor yarıyarıya fark eder fiyatı)

S23 Ultra yurt dışı alsak kayıt yapıyolar mı ucuza zamanıda Redmi Note 9 Pro için 200-300 TL yaptırmıştım 3 yıl sorun çıkartmadı.

SE4 de çıkacak ona da bakılabilir. İlla iPhone olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…