Yüksek ihtimalle siz fanboyluğunuzdan ötürü beğenmediniz. S24 cebinden 13 tane iPhone 13 çıkartır. S24 dediğimiz cihaz 15 Pro ayarında. iPhone 13 rakip bile olamaz.
İlla iOS isterseniz ben olsam ikinci el Pro modellerine yönelirim benim için düz ve Plus iOS modelleri çok boş ondan ikinci ellere yönelik derim ama Android tarafında S24 gibi IP13ten 4,5 kat daha güçlü bir cihazvar ve S24 7yıl güncelleme alacak S24 öneririm rahat 7 yıl götürür diye düşünün.
Yüksek ihtimalle siz fanboyluğunuzdan ötürü beğenmediniz. S24 cebinden 13 tane iPhone 13 çıkartır. S24 dediğimiz cihaz 15 Pro ayarında. iPhone 13 rakip bile olamaz.
merhabalar annemde 13 var ve sorun şu telefona 150 200 kişi kayıt ettikten sonra telefon araba bölümünde ve whataap da kişi ararken telefon çok kasıyor buna dikkat etmei tavsiye ederim
Selam, yaklaşık 2-3 ay sonra iPhone 13 almayi planliyorum. Sizce mantikli olur mu? Hem fiyat anlaminda hem de iOS güncellemesi almaya devam eden telefonlardanmış, pek bilmiyorum onları. Bana da şu an fiyatı düşüyor dediler, geçen yıl arkadaşım 38 bin TL'ye almıştı şu an 34 bin TL bandında geziyor fiyatlar. Avantajları ve dezavantajları da yazarak bilgilendirebilir misiniz?
2.el 13 Pro Max'ler var o bütçede. Tavsiye ederim 120Hz ekranla ve gayet iyi bir performansla istediğiniz gibi kullanırsınız. Üstelik S24 ile 13 Pro Max'in performans sonuçları arasında dağlar kadar fark yok.