M METE KARABACAK Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 219 28 Ocak 2025 #31 Apeiron35 dedi: SE4 de çıkacak ona da bakılabilir. İlla iPhone olacaksa Genişletmek için tıkla... 48 50 k civarında çıkcak o kadar bütçe olur mu bilemem
Apeiron35 dedi: SE4 de çıkacak ona da bakılabilir. İlla iPhone olacaksa Genişletmek için tıkla... 48 50 k civarında çıkcak o kadar bütçe olur mu bilemem
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.263 Çözümler 6 28 Ocak 2025 #32 Veks dedi: Ben telefonu Vatan'dan almıştım internette satılanların çoğunda naylon fatura kesiyorlar sorun çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Amazon tarzi yerlerde boyle sorunlar olmaz, satici kendileriyse gonul rahatligiyla alinabilir, zaten bir sorun ciksa bile kosulsuz iade secenegi var.
Veks dedi: Ben telefonu Vatan'dan almıştım internette satılanların çoğunda naylon fatura kesiyorlar sorun çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Amazon tarzi yerlerde boyle sorunlar olmaz, satici kendileriyse gonul rahatligiyla alinabilir, zaten bir sorun ciksa bile kosulsuz iade secenegi var.