Merhaba, iPhone 13 alınır mı? Güncelleme gelmeye devam eder mi bilgi verebilir misiniz?
İlla iPhone der isen 13 Pro öneririm düz model önermem şahsen. Bütçeniz nedir?
Alınır. Bir 3-4 sene daha güncelleme alır ki güvenlik güncellemelerini 10 - 15 yıl alır. iPhone 7 Plus bile nadiren güncelleme alıyor.
Merhaba, iPhone 13 alınır mı? Güncelleme gelmeye devam eder mi bilgi verebilir misiniz?
Zamanında aldığım iPhone 13, şimdi düz 15 fiyatında.Bence bir telefona o kadar para verme. Ben zamanında ilk çıktığı dönemlerde iPhone 11 almak gibi bir hata yaptım. O dönemde telefona vereceğim para yerine çok daha güzel şeyler yapabilirdim.
Zamanında aldığım iPhone 13, şimdi düz 15 fiyatında.
2. El almamıştım sıfır almıştım ama evet haklısın. İkinci el işleri sıkıntı işler biraz.2. el ürün satmak zor iş. Sen ürünü satarsın 2 gün sonra adam seni arar şöyle sorun oldu böyle oldu bunu böyle mi yapmam lazım diye onunla uğraşırsın. Suratına telefonu kaparsın bu sefer seni dava edeceğim falan der boşa strese girersin. Diyelim sıkıntısız satacaksın satana kadar belki de kaç kişi soru soracak ve kimse almayacak kaç ay satılmasını bekleyeceksin. Evet değer kaybetmiyor iPhone telefonlar ama uğraşmaya değmez. Samsung olsa da uğraşmaya değmez.
2. el almamıştım sıfır almıştım ama evet haklısın. İkinci el işleri sıkıntı işler biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.