iPhone 13 alınır mı?

Loreaays

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kıyafet Tasarımcılığı
Merhaba kız kardeşime bir telefon alacağım ve kendisi uzu süredir iPhone bir telefon istiyor. Şu anda iPhone 13 35 bin TL gibi bir fiyattan satılıyor. Kendisi yoğun şekilde sosyal medya kullanıyor ve tabii fotoğraflara da önem veriyor. Sizce halen alınır mı?

(Android önerisinde bulunmayın, daha iyi seçenekler olduğunu biliyorum ve ben de Android seven biriyim ama burada amaç iPhone)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kız kardeşime bir telefon alacağım ve kendisi uzu süredir iPhone bir telefon istiyor. Şu anda iPhone 13 35 bin TL gibi bir fiyattan satılıyor. Kendisi yoğun şekilde sosyal medya kullanıyor ve tabii fotoğraflara da önem veriyor. Sizce halen alınır mı?

(Android önerisinde bulunmayın, daha iyi seçenekler olduğunu biliyorum ve ben de Android seven biriyim ama burada amaç iPhone)
Alınır çok memnunum. Yakın gelecekte sorun yaşayacak bir cihaz olmadığını düşünüyorum.

Son zamanlarda çoğu insan bu konuyu konuşuyor evet alınır en ideali 13 tür uzun yıllar götürecek bir telefon ve diğer modeller ile arasında uçurum yok günlük bir kullanıcıysanız farkı hissetmezsiniz.

Pro dışı alınmazcılar gelmeden cevap, alınır. Gayet de güzel telefon fiyatına göre hala çok uzun süre ömrü var. Burada bazı kişiler görüyorum adam 13 alınır mı diye soruyor 15 Pro aşağısı alınmaz diye cevap veriyorlar, bütçeye göre düşünme veya mantık hiç yok çoğu tavsiyelerde.

Alinir ama 6-7 sene goturmesini bekliyorsaniz belki goturur ama pek verimli olmaz, 2-3 sene sonra verimsizlesmeye baslayacak bir cihaz bence ve bu gayet normal bir durum, cikali ortalama 3 sene olmus bir model zaten.

Pro dışı alınmazcılar gelmeden cevap, alınır. Gayet de güzel telefon fiyatına göre hala çok uzun süre ömrü var. Burada bazı kişiler görüyorum adam 13 alınır mı diye soruyor 15 Pro aşağısı alınmaz diye cevap veriyorlar, bütçeye göre düşünme veya mantık hiç yok çoğu tavsiyelerde.

Hocam cikali 3 seneden fazla olmus cihaz yeni model Android amiral gemisi fiyatlariyla kapisiyor birakin da uzun sure omru olsun bence, kotu cihaz degil fakat fiyat performans ile alakasi yok bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı