iPhone 13 alınır mı?

@okyzby arkadaş biraz Apple fanboyluğu yapmış hocam iOS 18 ile kasmaya başladı bile 13 illa iOS istiyorum derseniz de SE 4'ü bekleyin derim oda bu ay çıkıyor zaten ama bu fiyatta en performanslı cihaz S24 olacaktır Xiaomi'yi falan şutlayın zaten.
Bende İOS 18 kasmıyor hocam İphone 13'üm var.

Bilmiyorum hiç güncel Android'lerden birrini kullandınızmı ama 5 senelik S20 FE bile çok rahat akıcı bir şekilde çalışıyor.

Hocam şu konuda hemfikir olalım. Apple'ın cihazları batarya konusu hariç. Performans kaybı konusunda diğer tüm telefonlardan daha iyi.

Evet ben iPhone stabilileliğine hayranım zaten ama Android cihazlar 3 senede kasmaya başlar biraz saçma bir yorum hocam yani sizce doğru bir yorummu.

Hocam öncelikle durumu şöyle izah edeyim; ben tüm Android cihazların 3 yıl sonra kasacağını söylemedim. Siz iPhone 13'lerin kastığı hakkında bir genelleme yaptınız. Ben de kullanıma bağlı olarak 3 yıl içinde kasan bir iPhone cihazı yerine aynı şartlarda bir Android cihazın çok daha fazla yıpranacağından bahsettim. Zaten iPhone stabilliğini sizde beğendiğinizi söylediniz. İyi akşamlar.

Şahsi düşüncemi söyleyecek olursam iPhone'un düz modellerini sevmiyorum, fiyatına karşılık değerini vermiyor gibi hissediyorum. Eğer bir hevesiniz var ise veya diğer Apple ürünlerini kullanıyorsanız alınır. Burada sormanız gereken en önemli soru bu fiyata sunduğu şeylerin sizi memnun edip etmeyeceği. Benim fikrime kalırsa bu fiyata Samsung tercih ederim.

Hocam öncelikle durumu şöyle izah edeyim; ben tüm Android cihazların 3 yıl sonra kasacağını söylemedim. Siz iPhone 13'lerin kastığı hakkında bir genelleme yaptınız. Ben de kullanıma bağlı olarak 3 yıl içinde kasan bir iPhone cihazı yerine aynı şartlarda bir Android cihazın çok daha fazla yıpranacağından bahsettim. Zaten iPhone stabilliğini sizde beğendiğinizi söylediniz. İyi akşamlar.

Hocam IPhone'ların hak etmedikleri bir fiyat bandında olduğu için dnek modelleriyle ddeğil de aynı fiyattaki modeller ile karşılaştırılıyor yani iPhone 13'ün sıfır fiyatı 35 k S24'ün de 35 k 3 sene sonra ikisini de akıcılık testine sokun hangisi daha performans verir görürsünüz iyi sosyaller.

Hocam IPhone'ların hak etmedikleri bir fiyat bandında olduğu için dnek modelleriyle ddeğil de aynı fiyattaki modeller ile karşılaştırılıyor yani iPhone 13'ün sıfır fiyatı 35 k S24'ün de 35 k 3 sene sonra ikisini de akıcılık testine sokun hangisi daha performans verir görürsünüz iyi sosyaller.

Peki hocam. Sizin dediğiniz olsun :) iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı