iPhone 13 alınır mı?

Hocam Apple çok kapalı bir arayüz. İlk başta heves edip kullanacaksın o da 1 ay sürecek. 1ay sonunda artık monotonlaşacak, alışacaksın ve olması gereken yani marka değil de özelliklere bakacaksınız. O zamanda acaba S24 alsam daha mi iyi olurdu, keşkeler falan başlayacak. Çünkü bir süre sonra telefonun kamerası, bataryası, işlemcisi, uzun vadede kullanımı sizin için markasından-adından daha öncelik olacak.
Bir de zaten eğer cihazı zor alıyorsan(bütçe anlamımda yani bu bütçeye zor çıkıyorsan) Apple bozar. Ekosistemi pahalı, bulutu daha pahalı, aksesuarı daha pahalı, servis uygulamalarının çoğu paralı, 3.parti uygulamalara kapalı, pil değiştirme masrafı ayrı.

Dediğim gibi şahsen ben Android'den sıkıldığım için alacağım çünkü ben hiç iOS kullanmadım hem bir merakım var bakarım 1 ya da 2 sene memnun kalmadımmı Android geri geçerim öyle oyun oynayan bir insan değilim telefonda PC varken.

Haklısınız hocam Samsung'a bakacağım ben aklımı başıma getirdiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam ben alacaksanız Samsung almanızdan yanayım sonuçta her insanın istediği şey hızlı, güvenli ve mahremiyetli bir telefon Apple'ın flaşı açıp kapattığınız saatlerin loglarını tuttuğunu duymuştum ayrıca bazı konularda S24'ün sizin cihazınızın kullanımına bağlı veri topladığını bu verilerlede batarya kullanımızı uzattığını duydum bazı konularda yani ilk aldığınızda şarjı azıcık hızlı gidiyorsa henüz daha telefon kullanımızını ölçmediğindenmiş. Göze 4000 mAh da çok küçük geliyor tabii ama iPhone 13 de 3227 mAh bence bu ikilemde hem pil ömrü hem de performans açısından S24 alabilirsiniz.

Hocam ben alacaksanız Samsung almanızdan yanayım sonuçta her insanın istediği şey hızlı, güvenli ve mahremiyetli bir telefon Apple'ın flaşı açıp kapattığınız saatlerin loglarını tuttuğunu duymuştum ayrıca bazı konularda S24'ün sizin cihazınızın kullanımına bağlı veri topladığını bu verilerlede batarya kullanımızı uzattığını duydum bazı konularda yani ilk aldığınızda şarjı azıcık hızlı gidiyorsa henüz daha telefon kullanımızını ölçmediğindenmiş. Göze 4000 mAh da çok küçük geliyor tabii ama iPhone 13 de 3227 mAh bence bu ikilemde hem pil ömrü hem de performans açısından S24 alabilirsiniz.

Merhaba hocam nasılsınız okan ile hala konuşuyor musunuz?

Kanka 14 de alabilirim işe girim bir para biriksinde alırsan benimle paylaşır mısın durumu.

Samsung'da olabilirde heves biraz da iPhone.

Merhaba hocam 1 haftaya yakındır güncel olarak 13 kullanmaktayım şu an bir sıkıntı yok almak isterseniz alın, ısınma vb. yok iCloud biraz sorun çıkardı oda halledilmeyecek bir şey değildi.

Merhaba hocam 1 haftaya yakındır güncel olarak 13 kullanmaktayım şu an bir sıkıntı yok almak isterseniz alın, ısınma vb. yok iCloud biraz sorun çıkardı oda halledilmeyecek bir şey değildi.

Teşekkür ederim hocam param olduğu zaman 13'e bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı