iPhone 13 alınır mı?

Bence alınmaz. Sebepleri ne derseniz eğer.

-60Hz ekran 2025 yılında 30bin TL'lik telefonda asla olmamalı.

-3 nesil eski bir Apple cihazı. Android'lerde daha kabul edilebilir bir şey ancak iOS güncellemelere sizi daha da

-Bağımlı hale getiriyor.

-Pili gerçekten az.

-Android tarafında çok daha güzel seçenekler var.
Saydıklarının biri hariç hepsine katılıyorum. Pili gerçekten yeterli düzeyde olduğunu belirtebilirim. Kullanıma göre 8-9 saat alıyordum ilk zamanlar. Bu değer gerçekten çok iyi.

Android daha kullanmam hocam.

Sizin tercihiniz, IP13 daha gider ama uzun süreli kullanma planınız varsa cok gitmez. Android tarafında eski ve kotu bir Android telefon kullanıyorsunuz (gunumuze göre). Artık sadece Android'de donanım değil, yazılımlarda iyi. Mumkunse Xiaomi olmayan cihaz oneririm.

Yine de 2.el Pro modellere yönelmek daha mantıklı. Düz iPhone modelleri her şeyden kısılmış oluyor. Belki yurt dışı 15 Pro vs düşünebilirsiniz.

Hocam, ikinci el telefon aldım hep ama kulaklık yeri çalışmıyor, hemen bozuluyor. Ya da bozuluyor hemen sıfır almak istiyorum, o yüzden.

Saydıklarının biri hariç hepsine katılıyorum. Pili gerçekten yeterli düzeyde olduğunu belirtebilirim. Kullanıma göre 8-9 saat alıyordum ilk zamanlar. Bu değer gerçekten çok iyi.

Tabii kişiden kişiye değişir ama fiyat bandında diğer rakiplerine oranla gerçekten az hocam. Bence günlük kullanımda bir günü ucu ucuna çıkartsa bile oyun vs işin içine girince o yetmez. Şahsen 30k vereceğim telefonun 5000MHA bataryası yoksa ne diye o kadar para vereyim ki bir de powerbank ile mi gezeyim? iOS daha stabil olabilir o konuda bir şey diyemem ama karşılaştırma yaptığımızda birçok rakibi var fiyatına oranla. Yine de arkadaş Android tercih etmeyecekmiş bu yüzden çok da bir şey diyemiyorum.

Hocam, ikinci el telefon aldım hep ama kulaklık yeri çalışmıyor, hemen bozuluyor. Ya da bozuluyor hemen sıfır almak istiyorum, o yüzden.

Sizin tercihiniz hocam. Kapalı kutu yurt dışı 15 Pro fiyatları da 35k civarında oluyordu eğer 4 ay çift telefon gezmek sizi bozmayacaksa en azından parasını hak eden bir iPhone kullanın derim.

Bence alınmaz. Sebepleri ne derseniz eğer.

-60Hz ekran 2025 yılında 30bin TL'lik telefonda asla olmamalı.

-3 nesil eski bir Apple cihazı. Android'lerde daha kabul edilebilir bir şey ancak iOS güncellemelere sizi daha da bağımlı hale getiriyor.

-Pili gerçekten az.

-Android tarafında çok daha güzel seçenekler var.

Kral çok doğru söylemiş. Pro modellere yönelin.

Ayrıca ekleme yapmak istiyorum. Bence amiral gemisi bir Android deneyiminiz yoksa Android'e karşı bakış açınız çok da saçma değil. Ancak Android tarafında bu bütçelerde amiral gemisi bir cihaz alırsanız hiç de pişman etmez emin olun.

Ayrıca ekleme yapmak istiyorum. Bence amiral gemisi bir Android deneyiminiz yoksa Android'e karşı bakış açınız çok da saçma değil. Ancak Android tarafında bu bütçelerde amiral gemisi bir cihaz alırsanız hiç de pişman etmez emin olun.

Giriş orta seviye Xiaomi kullananları iyi anlarım hocam Android'den illallah ettiriyor bende aynı şekilde iPhone 16 aldım😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı