iPhone 13 alınır mı?

Keremdigital

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2022
Mesajlar
366
iPhone 13 almayı düşünüyorum da sizce alınır mı? Şu anda Vestel Z20 kullanıyorum ve çok kasıyor. Ayrıca Android düşünmüyorum iPhone hakkında konuşalım. iPhone 13 güncel fiyatı şu anda 33 bin TL civarı.
 
Android istemiyorsan İPhone 14 Pro ve üstü alacaksınız İPhone kısmında. Diğer türlü şarjı az gidiyor, ısınıyor diye şikayetler gırla dolu forumda.

Kuzenim 2 2.5 ay önce aldı düz İPhone 13 şarjı hiç dayanmıyor diye şikayette bulunmaya başladı oysa ki ondan önce söylemiştim alma diye bir de gidip kasko yapmıştır 🤣

Hepsini geçtim 4-5 yıllık cihaza 33 bin TL verenden şüphe duyarım 😅
 
MP takilmayin iPhone 13'un standart birisi icin yeterli kamerasi var, yakinlastirmali fotografta berbat orasi ayri.
iPhone 13 yeniyken kameradaki renklendirmeler gerçekçi değil, yapay duruyor diye çok şikayet alıyordu. Yazılımı düzelmiş olabilir belki ancak iPhone 12 bile daha iyi diyorlardı bazıları.
 
iPhone 13 yeniyken kameradaki renklendirmeler gerçekçi değil, yapay duruyor diye çok şikayet alıyordu. Yazılımı düzelmiş olabilir belki ancak iPhone 12 bile daha iyi diyorlardı bazıları.
iPhone cihazlar arasinda nasil bilmiyorum ama kesinlikle genelleme yapilirsa iPhone cihazlarin goruntu islemesi veya arkada yazilimsal ne donuyor bilmiyorum MP az olmasina ragmen performanslari cok iyi (zoomlu fotograflar haric). Tabii ki ayni fiyattaki android seceneklerde daha iyi kameralar vardir ama 12MP kameraya gore cok iyi demek istiyorum, zannediyorum ki yazilimsal.

12MP kamerayi android bir cihaza koydugumuzda pastel boyaya donuyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı